Audi 80 B4 przód Cabrio, Borbet A, gwint KW, skóra, tył US
Ładnie pojechales chłopak
Wreszcie odpowiednie kolo do tej gleby <ok> , lampeczki...wiadomo 8-), zajebiaszczo ze zdjałes spoiler do tego <bravo> , kubly fajna sprawa ale czemu nie odrazu RECARO :?: te sa spox ale do pewnego momentu niestety a z takim zawiasem i kólkiem polubisz zakrety co do koloru to mysle ze jak by byl komplet z boczkami taki to by bylo ciekawie z tym lakierem. Nie ma to jak dobry German Style oby tak dalej <ok>
Wreszcie odpowiednie kolo do tej gleby <ok> , lampeczki...wiadomo 8-), zajebiaszczo ze zdjałes spoiler do tego <bravo> , kubly fajna sprawa ale czemu nie odrazu RECARO :?: te sa spox ale do pewnego momentu niestety a z takim zawiasem i kólkiem polubisz zakrety co do koloru to mysle ze jak by byl komplet z boczkami taki to by bylo ciekawie z tym lakierem. Nie ma to jak dobry German Style oby tak dalej <ok>
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Po tej liście nie wyglada to na pare zmian i ze powoli idze Lampiszcze pierwsza klasa, alu tez i podobaja mi sie Twoje kable do grania rodem z elektrowniAUDI_A6 pisze:Trochę odświeżę temat. Parę zmian dokonałem, co prawda powoli mi to idzie ale zawsze coś.
Lista nowych zmian:
- lampy tylne USA/JAPAN zewnętrzne + wewnętrzne
- alufelgi 16 cali + opony TOYO 215/40/16
- tunel środkowy od wersji Quattro, bez schowka na kasety
- wzmacniacz ALPINE MRV-F300
- fotele przednie pół kubełki z Audi Quatrro wraz z matami grzewczymi (jeden zamontowany, drugi i tapicera)
- zdjęte emblematy
- zaszpachlowane dziur po spojlerze na tylnej klapie i jej pomalowanie
no nie gadaj może efekt jest niewielki ale w porównaniu do wkładu pracy ile Krystian włożył to mody są duże i bardzo profesjonalnie to wszystko zrobione, z precyzją...Solskier pisze:Po tej liście nie wyglada to na pare zmian i ze powoli idze Lampiszcze pierwsza klasa, alu tez i podobaja mi sie Twoje kable do grania rodem z elektrowni
a co do kabli... ja mam lepsze hehe (sory za offtopic), skromne 50mm
- rajdowiec86
- Forum Audi 80
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
No i stało się, zabrali mi pedały dowód. W sobotę dostałem mandat w nocy za źle umiejscowioną tablicę i za brak jej podświetlania. Dzisiaj wyjeżdżałem z CPN, a te ku*wy odrazu za mną, sygnał i halt. Proszę dowód rejestracyjny, prawo jazdy, ubezpieczenie i proszę włączyć światła awaryjne(choć staliśmy w lesie). Z tyłu czerwone kierunki, reja za szybą, w dodatku doczepili się za haka, którego nie mam, a mam wbity w dowód. Czeka mnie przegląd, ale z tym nie będzie problemu. Czyli historia coś w stylu Duo :mrgreen:
Mimo wszystko nie przestaje rezać i nie zdejmę kierunków US, za to coś wymodzę z nimi by choć nieco zalatywało pomarańczem
Pozdro maniacy.
PS. Szykuje się polerka felg :mrgreen: powoli działam.
Mimo wszystko nie przestaje rezać i nie zdejmę kierunków US, za to coś wymodzę z nimi by choć nieco zalatywało pomarańczem
Pozdro maniacy.
PS. Szykuje się polerka felg :mrgreen: powoli działam.