B3 Coupe
Heheh to nie jakaś tam okleina tylko prawdziwy kawałek polakierowanego drewnafajgi pisze:myslalem o okleinie carbon albo aluminium...co wy na to ? no i tą kiere zmienie bo widze ze zdania sa podobnenoorbi pisze:Powiem tak : Zaj....czarny Killer :!: Fela miodzio :!:
Ale, okleina w środku i kiera
Furka ładna kojarze ją z otomoto.
Mocno dają po oczach te ksenony?
PR23M3K profil opony na duzy - !!! jezdzic nie idzie po okolicznych drogach ( jak wiadomo dziurawe )bede szukal 215/45 chyba troszke szersza to sie rant felgi schowa i i profil wyzszy ... felgi tak jak piszesz raczej oblatany wzor ale w A6 ...kupeji jeszcze na takich nie widzialem....za to twoje sa fajne zawsze chcialem miec poszerzone staloowki juz w moim fiacie cc no ale nie doszl odo tego a szkoda....fajnie to wygloda....
..
..
a te ksenony...no daja chyba po ślepiach bo co 20 wozik mi mroooga i wtedy musze go poczestowac jeszcze wieksza dawka swiatla zeby widzial ze te co na nich jechalem to kroootkie
..
..
a to drewno to na serio drewno ? no wlasnie mi na okleine nie podchodzilo za ladnie to wyglada cos
..
..
a te ksenony...no daja chyba po ślepiach bo co 20 wozik mi mroooga i wtedy musze go poczestowac jeszcze wieksza dawka swiatla zeby widzial ze te co na nich jechalem to kroootkie
..
..
a to drewno to na serio drewno ? no wlasnie mi na okleine nie podchodzilo za ladnie to wyglada cos
To oryginalne drewno jakie było do 1991 wstawiane, brąz Zebrano zdaje się.noorbi pisze:powaga, nie wiedziałem :oops:AUDI_A6 pisze:noorbi, znowu joke?
Myślałem że ori inaczej wygląda.
Ale w sumie jak ori to nie znaczy że musi sie podobać, według mnie nie pasuje do charakteru coupe.
U mnie jest takie samo:
http://audicoupe.sol.pl/galeria/view_al ... me=album85
Do charakteru Coupe jak najbardziej pasuje, bo w założeniu dresiarstwo i młodzież miało jeździć Scirocco/Corrado, a Coupe było dla starszej i zamożniejszej klienteli, miało być autem klasy Gran Turismo Taka tańsza alternatywa i troche bardziej sportowa dla MB W124 Coupe.
Kupiłeś Audi a nie Opla, więc skóra jest skórą, a drewno drewnem Jak nie wierzysz to wykręć panel ogrzewania albo pokrywe popielniczki, ewentualnie zegary VDOfajgi pisze:a to drewno to na serio drewno ? no wlasnie mi na okleine nie podchodzilo za ladnie to wyglada cos
wierze wierze nie bede rozbieral :p
PeeS ... Opla to bym w zyciu nie koopil
q-peja zawsze mi sie podobala..mialem juz honde civic chacza z 94 roku ..bo tez mi sie podobala...ale audi jest o niebo lepsze wg mnie....
a najlepiej jak sie ludzie w miescie gapia hehe jakby batmobil jechal nieraz to az troszke glooopio mi hehe
Pozdro tak !!
PeeS ... Opla to bym w zyciu nie koopil
q-peja zawsze mi sie podobala..mialem juz honde civic chacza z 94 roku ..bo tez mi sie podobala...ale audi jest o niebo lepsze wg mnie....
a najlepiej jak sie ludzie w miescie gapia hehe jakby batmobil jechal nieraz to az troszke glooopio mi hehe
Pozdro tak !!
- kontestator
- Forum Audi 80