B3 Coupe
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
powiem tak:
...tzn napisze fura kozak! bardzo mi się podoba i gdy swego czasu wisiało na internetowych giełdach chorowałem na nie :oops: moim zdeniem srebrny i czarny to jedyne kolory które pasują w nadwoziu coupe (moje zdanie :p). Co do felg to wydaje mi się że tutaj pasuą jak ulał ale tak jak ktoś wcześniej napisał że dystansik by sie przydał na tył... - może tak ze 20mm? aha i co mi nie pasi w w/w samochodzie to te drewno :cry:
Pozdrawiam i oby sie fura sprawowała <ok>
...tzn napisze fura kozak! bardzo mi się podoba i gdy swego czasu wisiało na internetowych giełdach chorowałem na nie :oops: moim zdeniem srebrny i czarny to jedyne kolory które pasują w nadwoziu coupe (moje zdanie :p). Co do felg to wydaje mi się że tutaj pasuą jak ulał ale tak jak ktoś wcześniej napisał że dystansik by sie przydał na tył... - może tak ze 20mm? aha i co mi nie pasi w w/w samochodzie to te drewno :cry:
Pozdrawiam i oby sie fura sprawowała <ok>
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
auto ogolnie ok,ale pare motywow do zmiany-drewno,bo to dobre,ale w limo.Felgi,bo sa piekne,ale na A6.Dokladki,bo nie masz Calibry.Lampy tylne trysnij lakierem,bo wygladaja nieciekawie .Kierownica jest oblesna,wiec poszukaj ori.I wypierz tapicerke oraz wywal ta butelke czerwona,ktora widzialem pod kierownica,bo ten kolor nie pasuje :mrgreen: .Ogolnie auto zadbane,zycze powodzenia w modach.Pozdrowiska
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
podaj numery części <ok>jmm pisze:
To nie zderzak tylko dokładka zderzaka, musze sie kiedys w ASO spytac ile caly ten kit kosztuje
skoro możemy juz ostrzej się wypowiadać to : felgi out i zapodać coś innego ( mi sie one wcale nie podobają , bo za bardzo oklepane) aczkolwiek odmłodziły auto . rozstaw 5x100 to jest w A3 i TT a te MAMy są naprawdę miękkie kumpel po każdym sezonie prostuje conajmniej 2 sztuki , a jeździ ostrożnie
podłokietnik to do koszalina
kierownica lepsza by była albo 3ramienna eSkowa lub RSkowa ewentualnie ta z poduszką.
nakładki są ciekawe i nie szpecą auta . lampy inaczej bym zrobił , ale to nie moje auto.
Oznaczenie do zdjęcia od razu widać , że to nie jest S . Ale w tym kraju jest więcej eSek jak wypuściła fabryka , podobnie jest z M w BMW <mikolaj>
naklejka z numerem rejstracyjnym powinna być w lewym ale DOLNYM rogu
i rynna z tyłu inna tak generalnie nie jest źle
plus za utrzymanie auta ( przynajmniej ze zdjęć)