Audi B4 Avant By Solskier.
Tylko aparatów nie zapomnijciearezyy pisze:dokładnie tak jak napisałeś - jeszcze....DRED pisze:co do ustawki to jeszcze 2.8 wygra
Z tempem prac Piotrka obawiam się że dnia AAH są policzone...Może dziś zrobimy "dodatkową" sesyjkę z większą ilością fotekDRED pisze:fajniusio , szkoda , że po Ciemku i tak mało fotexów
-
- Forum Audi 80
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
Solskier, przeglądałem wszystkie fotki Twojego avanta i trzeba przyznać że auto zmieniło się nie do poznania. Do pewnego czasu nawet niezbyt podobał mi się Twój avancik i nie rozumiałem czemu i po co ładujesz w niego tyle kasy. Przede wszystkim nie pasował mi kolor. Ciekawego wyglądu auto nabrało wraz z pojawieniem się zderzaka S2, przywróceniem święcącego znaczka na grillu i felgami. Felgi też zrobiły dużo... pisałeś że za małe ale moim zdaniem fajne, bo auto siedzi nisko i wydaje się b. niskie dzięki nim... myślę, że na 17" by tak nie było. Mieszane uczucia mam co do ringów na dodatkowych zegarach... wydają mi się zbyt ordynarne ale nie widziałem na żywo więc mogę się mylić. Ja u siebie mam ringi tylko na podstawowych licznikach, bo do tamtych na dod. zegarach nie jestem przekonany.
Widać, że jesteś maniakiem audi jak wydałeś tyle kasy na tylny zderzak. Tylko prawidziwy fan audi odróżni i zwróci uwagę, że to zderzak od S2 Avant / Competitiona, a nie pomalowany oryginalny.
Jak na mój gust przydałaby się z tyłu blenda.
Znaczek quattro na grillu to zapowiedź zmian ?
Moim zdaniem póki co brakuje Ci pomalowanych klamek, lusterek i innego wydechu.
Poza tym chyba niewiele da się już ulepszyć... masz jeszcze jakieś plany?
Rozpisałem się ale miałem od dawna opisać Twoje autko i jakoś wszystko zebrało się teraz na raz
Powodzenia w dalszych modach.
Widać, że jesteś maniakiem audi jak wydałeś tyle kasy na tylny zderzak. Tylko prawidziwy fan audi odróżni i zwróci uwagę, że to zderzak od S2 Avant / Competitiona, a nie pomalowany oryginalny.
Jak na mój gust przydałaby się z tyłu blenda.
Znaczek quattro na grillu to zapowiedź zmian ?
Moim zdaniem póki co brakuje Ci pomalowanych klamek, lusterek i innego wydechu.
Poza tym chyba niewiele da się już ulepszyć... masz jeszcze jakieś plany?
Rozpisałem się ale miałem od dawna opisać Twoje autko i jakoś wszystko zebrało się teraz na raz
Powodzenia w dalszych modach.
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Bardzo mi miło ze sie tak rozpisałes i doceniasz moja prace (to daje mi pary do dalszych modów)... co do ringów na dodatkowych zegarach na zywo wg mnie pasuja jednak do całosci. Co do zderzaków to fakt mało kto rozpoznaje ze jest inny w sumie w moim otoczeniu to tylko kolega Arezyy wie ze to coś innego a kazdy inny sie dziwi co tam tyle kasy kosztowało (Ja mówie ze sam fakt ze to od S2 to juz ma swoja cene :-> )8S3 pisze:Rozpisałem się ale miałem od dawna opisać Twoje autko i jakoś wszystko zebrało się teraz na raz
Bleda bedzie a mozen nawet US/Japan ale to jeszcze nie wiem, teraz najpredej pojawi sie daszek na klapie (RS style) i oczywiscie FMIC (juz jutro ).8S3 pisze:Jak na mój gust przydałaby się z tyłu blenda.
Poprostu mi sie podobał ale raczej rezanka nie bedize, szkoda mi ciac auto na pół <ok> Bedize jeszcze mod srodka a dokładniej zmiana kiery na S-line i podgrzewane fotel, oczywiscie zagości Car Audio zapowiadane i moze alu ale to juz bedzie jakiś klasyk <ok>8S3 pisze:Znaczek quattro na grillu to zapowiedź zmian ?
Pod spodem jeszcze małe przyblizenie tego co było a co jest obecnie:
-
- Forum Audi 80