hehe mam taką nadzieję. Skoro poniekąd w temacie, fajnie by było oznakować moją maleńką, jakąś nalepą z klubu, jednak pytanie brzmi, czy tylko je na ew. zlotach można zdobyć :>?? :-> :->gniado pisze:bardzo fajna Audiolka. Wstawić czerwone kierunki od Avanta i, jak wspomnieli koledzy, felunek fajny i będzie już w ogóle konkrecik Niech Ci służy jak najdłużyj
[b3 moja maleńka]
bystre oko fakt brakuje kratki , ale już się tym zająłem Felgi of course będą , ale na razie budżet cienki, co do kierunków tak samo, ale siem zrobi. Tłumik jest zamontowany najwyżej jak się da, a zderzaka ciąć nie będę- na focie tylko tak nisko wygląda (lewą stroną jest na chodniku na zdjęciu)Bastek pisze:Dawaj na tył lampy od avanta i jakieś fele. Brakuje Ci kratki w zderzaku - czy mi się tylko tak wydaje ? Poza tym bardzo fajna i zadbana niunia <ok>
- Daniello85
- Audi 80 Klub
na dzień dzisiejszy ogarnąłem wnętrze mojej maleńkiej, mam nadzieje że w najbliższych dniach dorzucę nieco fotek. Jeśli chodzi o silnik to standard 75km, dodatkowo mam LPG. W mieście mam spalanie ok 12l gazu, ale w trasie ok 10-9.
Przyznam że nie żyłuję mojej małej, średnio po trasie 110, ale raz chciałem poszaleć i przyznam że 160 na blacie mi w zupełności wystarcza. , może dlatego że wcześniej miałem 120L Skodę, i przy 120 w środku dudniło jak w rakiecie mimo że silnik był z tyłu
Przyznam że nie żyłuję mojej małej, średnio po trasie 110, ale raz chciałem poszaleć i przyznam że 160 na blacie mi w zupełności wystarcza. , może dlatego że wcześniej miałem 120L Skodę, i przy 120 w środku dudniło jak w rakiecie mimo że silnik był z tyłu
- krzysiek11
- Forum Audi 80