Audi 80 b3 koniec przygody z b3
- Daniello85
- Audi 80 Klub
MEDIK pisze:no powiem ci ze 16" i ta gleba wygladaja na maksa elegancko :mrgreen: a powiedz mi jeszcze czy przejazd przez progi zwalniające (sierżanty) jest w twoim wypadku bez kolizyjny czy musisz szukać dróg wolnych od takich nie-udogodnień ?? .
a wiec dzisiaj przejechałem przez kilka roznych progow spowalniających i powiem ze nic niechaczy elegancko przejezdza autko bez zadnych problemow :mrgreen:
Bastek zderzaki chyba będom w kolor malowane. hmmm tak widze ze tu prawie wszyscy chcą oskalpowac moją niunie ze skory hehehe :lol:
- Silvesters
- Forum Audi 80
- Daniello85
- Audi 80 Klub
Ładnie wygląda na glebie <ok> Ja czekam na założenie do siebie nowego zawiasu ale nie wiem jak silnik bedzie sie jutro zachowywał po małym remoncie :->
Ja chyba się domyślam jakie to będą zmiany <ok> Tak trzymaj i czekamy na zdjęciaDaniello85 pisze:juz w krotce czeka mnie przebudowa audio i jeszcze pare małych zmian :mrgreen:
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- Daniello85
- Audi 80 Klub
hmmm jutro pstrykne jakies nowe fotki to pokaze a tak pozatym to narazie montuje org lampke w komoze silnika i z testerem bedziemy reanimowac wiązke elektryczną w tylnej klapie moze dojdzie elektrycznie wysowana antena
[ Dodano: 2008-06-30, 20:29 ]
a wiec tak org lampka w komorze silnika juz jest zamontowana, wiązka elektryczna w bagazniku jest nowiotka, antena elektryczna juz zakupiona teraz tylko czeka na montaz
[ Dodano: 2008-06-30, 20:29 ]
a wiec tak org lampka w komorze silnika juz jest zamontowana, wiązka elektryczna w bagazniku jest nowiotka, antena elektryczna juz zakupiona teraz tylko czeka na montaz
nigdy nie byłem zwolennikiem drewnianych kierownic , ale ta wygląda bardzo ciekawie
MOMO Super INDY naprawdę fajna
dużo lepiej natomiast wyglądaja te zderzaki , naprawdę w poprzednim wcieleniu tego auta , to dokładnie tej rzeczy brakowało .
Moim zdaniem ten mod naprawdę dużo dał na +
gratulejszyn 8-)
jak zwykle znalazłem "ale" niepodoba mi się ta rynna z tyłu. To nie DTM . Ale oczwiście to Tobie ma się auto i rynna podobać <ok>
MOMO Super INDY naprawdę fajna
dużo lepiej natomiast wyglądaja te zderzaki , naprawdę w poprzednim wcieleniu tego auta , to dokładnie tej rzeczy brakowało .
Moim zdaniem ten mod naprawdę dużo dał na +
gratulejszyn 8-)
jak zwykle znalazłem "ale" niepodoba mi się ta rynna z tyłu. To nie DTM . Ale oczwiście to Tobie ma się auto i rynna podobać <ok>
- Daniello85
- Audi 80 Klub
hmm ta rynna od DTM za jakis czas idzie na złom to jeszcze pozostałosc po poprzednim włascicielu a na jej miejsce przyjdzie jakas ładna dwororka.DRED pisze:jak zwykle znalazłem "ale" niepodoba mi się ta rynna z tyłu. To nie DTM
Jacek ty raczej tez niestoisz w miejscu :mrgreen: słyszałem z pewnego zrodła ze masz nową kierowniczkeOofol pisze:oj widzę że się kolega rozbrykał
NIe pogadasz teraz z takim wypasikiem!
- Daniello85
- Audi 80 Klub