Po długim czasie nic nie robienia przy audi przyszedł czas na sportowy tłumnik KM MALON DP76 Miał być DP90 ale po rozmowie z kolega Duo doszliśmy do wniosku ze bedzie to wyglądało jak rynna. Tłumnik nie mruczy bardzo głosno, sportowo ale przy moim silniku jest ładne pomrukiwanie oto foty :
Ładnie ładnie <ok> ktoś Ci zrobił małe bum w tylni pas? :evil: jeśli tak to ja też miałem tego pecha tyle że w tylny lewy róg pod lampą, powodzenia w pracach <ok>
Marcin19l ładnie się prezentuje z taką 2 rurką <ok> Ja też zakupiłem dwururkę (montaż w przyszłym tygodniu) to jak do mnie dotarł to się przestraszyłem że te końcówki są takie wielkie :mrgreen: Ale po Twoim autku widzę że będzie <ok>
Wojtas255 pisze:A cio to na zderzaczku nad ta dwururka ???? przytarles sie o cos?
Nie to piasek był bo nie była specjalnie myta do tych zdjęć ale wprawne oko wszystko zauwazy Jak ci sie bedzie nudzić to podjedz posłuchasz jak brzmi
[ Dodano: 2008-08-25, 20:09 ]
przyszedł czas na zmiane grila na Fk bez znaczka bo juz od dłuzszego czasu jezdziłem itak bez znaczka poniewaz z orginalnego grila ktoś sobie pożyczył
No coraz ladniejsza ta Twoja Niunia:) Teraz twarzyczka jej taka "rasowa i zadziorna" sie zrobila:) jeszcze tylko "przycisnij ja leciutko do ziemi i bedzie siuper
pozdrowionka