[B4 ACE] Audi Coupe by Route 66
No stary, podciagnales sie troche widze, Ognisty teraz to powala na kolana jak dla mnie, lutereczka super a z widocznoscia to jak w kazdych mniejszych jest, felunek idealny, no i ten blask Laserrot (jak u mnie :mrgreen: ). Tak, tak ja tylko aluski i zawieche zmienie :lol: jak kazdy.
Ale Dred ma racje, ta czern nie pasuje, albo calosc w kolor albo dookola czarny dół.
Bedziesz na VWMANII zapewne, ja nie wiem jak narazie co z tym bedzie :roll:
Ale Dred ma racje, ta czern nie pasuje, albo calosc w kolor albo dookola czarny dół.
Bedziesz na VWMANII zapewne, ja nie wiem jak narazie co z tym bedzie :roll:
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
to dlaczego nie wpadles sie przywitac i na pifciunio? .Tarcze fakt,jakies takie male,ale na chwile obecna pozostaja,chociaz w planach jest zmiana :mrgreen: .PozdrowiskaMaroonio pisze:może dlatego, że przyjechałem tam z kolegą jego samochodem. Mogłeś mnie widzieć ale ciężko skojarzyć twarz z nickiem z forum jak się nigdy nie widziało twarzy <ok>
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
Route 66 pisze:dzieki Grzechas.No ja po urlopie w PL,i nawet ze Slonikiem i Spaykee udalo sie brovarius wydoic,szkoda ze tak malo czasu bylo.A skoro juz jestem po urlopie,to czas wziasc dopsko do roboty i moze tylny zderzak pomalowac?Moze sie uda zrezac po niedzieli.Pozdrowiska
no po urlopie to trzeba robić ogólnie zderzak można pomalować ale z czarnymi wstawkami dla mnie wygląda konkretnie... jak już to cały na około pomalować tak jak Słonik pisał... ogólnie dla mnie ok pozdro