[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
Zgodzę się , ale Słoniku nie miej mi za złe. Sam wiesz ze soczewa to soczewa. Skupi łanie światło i nie rozproszy, a jak za wysoko ustawiona to wiadomo oślepi.
Raczej tylko zespolone, bo główny problem leży w gładkim okienku przez które ma "wyglądać" soczewka.
Był pomysł żeby spolerować normalne szkło (całe albo tylko okienko co mi się bardziej podoba) ale nikt chyba jeszcze tego nie rezał.
Ja troszkę dłubię. Robię trzeci kpl i na czwarty już mam zamówienie.Ra_bu pisze:a czy tylko te zespolone da się zrobić na soczewki czy tez można zwykłe przerobić?i kto się tym zajmuje??
Raczej tylko zespolone, bo główny problem leży w gładkim okienku przez które ma "wyglądać" soczewka.
Był pomysł żeby spolerować normalne szkło (całe albo tylko okienko co mi się bardziej podoba) ale nikt chyba jeszcze tego nie rezał.
Ostatnio zmieniony 01 cze 2013, 19:20 przez minon1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
Lepsze fotki lampiszonow beda wkrotce.
Sküll,These aren't original painted lamps on only lenses done blackly from ordinary joined lamps, A4 B6 was the donor.
Red & black or nothing rulezzz <pijaczek>
8S3, Racja, wczesniej kierunki i haluxy wygladaly lipnie ale to byla zapowiedz nowych lampek :lol:
Solskier, kierunki tak samo jak halogeny :mrgreen:
marcinelk13, noorbi, Bastek, dzieki chlopaki fajnie ze sie podoba.
minon1, zapraszam serdecznie na moje ranczo <ok>
PR23M3K, dzieki, twoja coupe tez jest gites bardzo nawiasem mowiac, taka w moim guscie <ok>
I zeby ktos nie powiedział ze pewnie nie swieca to takie foto jeszcze
Soczewy pod H7 pochodza z A4 B6 a calosc na froncie rozswietla Osram Night Breaker.
Sküll,These aren't original painted lamps on only lenses done blackly from ordinary joined lamps, A4 B6 was the donor.
Red & black or nothing rulezzz <pijaczek>
8S3, Racja, wczesniej kierunki i haluxy wygladaly lipnie ale to byla zapowiedz nowych lampek :lol:
Solskier, kierunki tak samo jak halogeny :mrgreen:
marcinelk13, noorbi, Bastek, dzieki chlopaki fajnie ze sie podoba.
minon1, zapraszam serdecznie na moje ranczo <ok>
PR23M3K, dzieki, twoja coupe tez jest gites bardzo nawiasem mowiac, taka w moim guscie <ok>
I zeby ktos nie powiedział ze pewnie nie swieca to takie foto jeszcze
Soczewy pod H7 pochodza z A4 B6 a calosc na froncie rozswietla Osram Night Breaker.
Ostatnio zmieniony 11 sie 2008, 23:56 przez Słonik, łącznie zmieniany 2 razy.