Audi 80 B4 przód Cabrio, Borbet A, gwint KW, skóra, tył US
ale gość ma fabryczną (seryjną) b3 z 88 roku 1,8 JN haka holowniczego nie ma, skolei mój brat ma w swojej b3 z 91roku 1.8 NE i tam są juz kierunkowskazy w błotniku a haka holowniczego również nie ma.
Auta są identyczne (takie same) nie licząc koloru i wersji silnikowej, ta sama długość szerokość, te same koła
Auta są identyczne (takie same) nie licząc koloru i wersji silnikowej, ta sama długość szerokość, te same koła
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
A co ciekawe zatrzymali mnie w lesie na głównej drodze, stoimy na poboczu, a tam dwie BMW lecą, aż miło. Tylko na przed nosem śmignęli, oni się tylko wychyli z samochodu, a ja sobie pod nosem powiedziałem, "za takich byście się wzięli, a nie za mnie" a jeden do mnie "mówiłeś coś?!" a ja "nie, nie" :mrgreen:
chcieli mi dać 100zł i 2ptk, ale mówię że dostałem już mandat za to w sobotę i nawet go nie zapłaciłem. A co jeszcze ciekawe w sobotę złapali mnie o 3 w nocy i stałem na awaryjnych na środku ulicy i nawet nie zauważył czerwonych kierunków, a koleś chodził sprawdzał numery, homologacja na lampach itp Dziwna ta Nasza władza <palma>
chcieli mi dać 100zł i 2ptk, ale mówię że dostałem już mandat za to w sobotę i nawet go nie zapłaciłem. A co jeszcze ciekawe w sobotę złapali mnie o 3 w nocy i stałem na awaryjnych na środku ulicy i nawet nie zauważył czerwonych kierunków, a koleś chodził sprawdzał numery, homologacja na lampach itp Dziwna ta Nasza władza <palma>
Ostatnio zmieniony 12 sie 2008, 19:24 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
AUDI_A6, gratki, autko z dnia na dzień ładniejsze - dopiero teraz zauważyłem że masz amerykańskie dupsko <ok> ładnie się komponuje z lakierem
jedna rzecz mi nie odpowiada - ale to oczywiście rzecz gustu także wiesz - felgi mi do tego autka nie pasują - ja bym widział z rtancikiem jakieś, ewentualnie coś na wzór 19tel Route66 :mrgreen: oczywiście w mniejszym wydaniu - bo to nie na polskie drogi
a powiedz mi jedną drobną rzecz - do czego sluza te przewody [w polprzezroczystych oplotach - niebieski, czerwony] doprowadzone do akumulatorka? <ok> taka moja dzika ciekawosc...
jedna rzecz mi nie odpowiada - ale to oczywiście rzecz gustu także wiesz - felgi mi do tego autka nie pasują - ja bym widział z rtancikiem jakieś, ewentualnie coś na wzór 19tel Route66 :mrgreen: oczywiście w mniejszym wydaniu - bo to nie na polskie drogi
a powiedz mi jedną drobną rzecz - do czego sluza te przewody [w polprzezroczystych oplotach - niebieski, czerwony] doprowadzone do akumulatorka? <ok> taka moja dzika ciekawosc...
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
spaykee, Te kabelki idą do zasilania wzmacniacza, który siedzi w bagażniku.
Co do felg widzę, że zdania są podzielone. Też chciałbym coś z rantem w wielkości 17-18, bo mam gdzieś komfort, ale kasa, kasa i jeszcze raz kasa. nie stać mnie na nic lepszego, narazie będę się turlał na tych 16stkach, zawsze to coś lepiej niż ori 15` na oponie 65mm. W rzeczywistości felgi wyglądają dość ciekawie, mi się podobają
Co do felg widzę, że zdania są podzielone. Też chciałbym coś z rantem w wielkości 17-18, bo mam gdzieś komfort, ale kasa, kasa i jeszcze raz kasa. nie stać mnie na nic lepszego, narazie będę się turlał na tych 16stkach, zawsze to coś lepiej niż ori 15` na oponie 65mm. W rzeczywistości felgi wyglądają dość ciekawie, mi się podobają
-
- Forum Audi 80
No cóż masz chyba pecha do nich <osohozi> widocznie nie mieli nic do roboty wiec sie ciebie uczepiliAUDI_A6 pisze:A co ciekawe zatrzymali mnie w lesie na głównej drodze, stoimy na poboczu, a tam dwie BMW lecą, aż miło. Tylko na przed nosem śmignęli, oni się tylko wychyli z samochodu, a ja sobie pod nosem powiedziałem, "za takich byście się wzięli, a nie za mnie" a jeden do mnie "mówiłeś coś?!" a ja "nie, nie" :mrgreen:
-
- Forum Audi 80