B4 Cabrio by TheColt
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
całe czerwone i audi będzie ogień :mrgreen:TheColt pisze:Lampy i ładniejszy felunek pójdą na pierwszy ogień jeśli w ogóle będę coś zmieniał w tym aucie.zderzak z s2 sam w sobie ładny ale zbyt krzykliwy jak dla mnie, auto będzie wyglądało bardziej sportowo na czym mi nie zależy zwłaszcza, że nie ma sportowych osiągów. Rozglądałem się za zderzakami ale nic mi nie pasuje więc chyba pozostanę przy tym tylko przemaluje dół pod kolor nadwozia.Solskier pisze:pokusiłbym sie o zmiane na nowszy zderzak np. S2No plany mam wręcz z kosmosu :lol: miedzy innymi dlatego do was trafiłem aby się dowiedzieć czy ktoś już to robił i jakie są koszty (jedyne co się dowiedziałem to to że relacja cena-efekt jest bardzo niekorzystna ) narazie wszystko pozostaje w fazie polanów wiec nic nie pisze, zwłaszcza ze jeśli brał bym się za jakieś mody to dopiero w Polsce bo w kraju w którym mieszkam teraz nie ma mechaników (są tylko wymieniacze części i to też beznadziejni) .noorbi pisze:Jakie masz plany, będą mody??Solskier pisze:szkoda ze w automaciehehe a z tym automatem to jakieś uprzedzenia macie psują się w "beczwórkach" czy jak?? W chwili gdy kupiłem to auto skrzynia była nowa (około 3tyś przebiegu) wymieniana w serwisie WV na co mam rachunek, auto oczywiście od naszych zachodnich braci . Jest to mój pierwszy samochód z automatem i jestem z niego bardzo zadowolony przydatna rzecz zwłaszcza w korkach.grzechas_audi pisze:tak jak wspomniał Solskier szkoda że automatco z nimi ??grzechas_audi pisze:te lampy z tyłu
-
- Forum Audi 80
jak dla mnie autko masz bombowe, silniczek fajny, skrzynia tez - ja nastepne chyba tez sobie kupie w automacie bo czasem trafia mnie to wajchowanie, a jezdzac kiedys automatem poczulem wielka ulge i lenistwo za kolkiem
Podpicowalbym u Ciebie kilka szczegołow , tlumik koncowy wyglada na zapuszczony no i feleczki zaminielbym na jakies inne z rantem najlepiej
Podpicowalbym u Ciebie kilka szczegołow , tlumik koncowy wyglada na zapuszczony no i feleczki zaminielbym na jakies inne z rantem najlepiej
- rajdowiec86
- Forum Audi 80