[B4 ACE] Audi Coupe by Route 66
musze zrobic zderzak i progi,bo na koniec miesiaca jade na Edition38,kolo Northampton.To taka VW Mania w UK,i Ognisty musi wygladac jak czlowiek.A heble zostawie na pozniej,bo musze poniuchac co i jak.Wstepnie powiem tyle,ze bede robil podejscia do tarcz Black Diamond :mrgreen: .Ale to jeszcze nie w tej chwili.Pozdrowiska
prawie jak moje,tylko moje sa proste :mrgreen: .Ale wracajac do projektu-na poczatku tygodnia zaczelo sie dosc niewinnie,w taki oto sposob-
Niestety,musialem jechac do NRD w srode,wiec musial na mnie poczekac do dzisiaj,bo wlasnie nad ranem wrocilem.A ze spac za dlugo nie moglem,to sa efekty dzisiejszego rezania.Mam nadzieje,ze bedzie Wam sie podobac,bo ja juz mam banana na twarzy <ok>
Na chwile obecna,to tyle.W tym miesiacu jeszcze progi beda w kolorze oraz ogolna kosmetyka auta,bo Ognisty musi wygladac jak czlowiek :mrgreen: .Pozdrowiska
Niestety,musialem jechac do NRD w srode,wiec musial na mnie poczekac do dzisiaj,bo wlasnie nad ranem wrocilem.A ze spac za dlugo nie moglem,to sa efekty dzisiejszego rezania.Mam nadzieje,ze bedzie Wam sie podobac,bo ja juz mam banana na twarzy <ok>
Na chwile obecna,to tyle.W tym miesiacu jeszcze progi beda w kolorze oraz ogolna kosmetyka auta,bo Ognisty musi wygladac jak czlowiek :mrgreen: .Pozdrowiska
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80