B3 by MaciejaA Zimowa mala zmiana str. 9
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
BEZNADZIEJA!! Audi 80 slyna z tego ze maja dobra blache a robienie takiego kiczu to naprawde masakra. Nie ma sie to do niczego w tym samochodzie, wogole durny to pomysl. Sory ze tak to oceniam ale moim zdaniem to poprostu wymysl kogos kto naprawde nie ma co robic z kasa i ma za duzo wolnego czasu. P tej modernizacji mozna powiedziec tylko jedno - Wyglad --> TRAGEDIA
Lepiej bys sie wzial za ten tylni zderzak co lezy na ziemi zamiast psuc to co dobre w aucie, i cale szczescie ze masz jeszcze dobra maske bo inaczej to normalnie zal.pl
Fele spoko, kierunki i grill rowniez. Ale maska - OUT!!
Lepiej bys sie wzial za ten tylni zderzak co lezy na ziemi zamiast psuc to co dobre w aucie, i cale szczescie ze masz jeszcze dobra maske bo inaczej to normalnie zal.pl
zderzak jest ok tylko poprostu skladam auto powoli;P a maska to nie ze nie mam co z kasa robic tylko tak jak juz bastkowi napisalem mialem ja wyrzucic a ze ktos podsunął mi pomysł o Roscie to tak zrobiłem i 2 maske normalna mampeter_k pisze:BEZNADZIEJA!! Audi 80 slyna z tego ze maja dobra blache a robienie takiego kiczu to naprawde masakra. Nie ma sie to do niczego w tym samochodzie, wogole durny to pomysl. Sory ze tak to oceniam ale moim zdaniem to poprostu wymysl kogos kto naprawde nie ma co robic z kasa i ma za duzo wolnego czasu. P tej modernizacji mozna powiedziec tylko jedno - Wyglad --> TRAGEDIA