[B4 ACE] Audi Coupe by Route 66
-
- Forum Audi 80
Dzieki bracie :mrgreen: ,wlasnie leze pocisnac lakiernika :mrgreen: .Co do malowania swiatel na czerwono,to myslalem o tym,ale tak jakos nie moge sie zdecydowac.A poniewaz chce miec czerwone w calosci,to postanowilem zmontowac US style.Na razie udalo mi sie sciagnac z US jedna lampe,teraz poluje na druga i blende,i cholera wie,ile mi to zajmie .Pozdroduo pisze:Maćku jest ładniutkoooo
pozdro brat.
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Et 45 dlatego sa dystanse 1cm na kazdym kole anie 0,5cm jak to napisal Maciek. Szerokosc Felgi niestety 7 cali oponka 215 ale jakbym drugi raz kompletowal to bylaby juz 225....PR23M3K pisze:Route 66 a jakie ET i szerokosc felgi ??
no juz lepiej to wyglada, jeszcze progi,listwy i bedzie super
lampy tyl malujesz na czerwono ?
ps. progi beda na kolor listwy nie...lampki tez beda org usa
no to nadszedl czas na naprawienie ryla w autku :mrgreen:
Tak wiec sobie podlubalem i zaraz szybko zamontowalem.Niestety szkodnik mi sie wkradl w obiektyw jak robilem fotexa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Niestety,z uwagi na duze zmiany,jakie u mnie zachadza w chwili obecnej,nie dzialam nic wiecej z autem.Ale to sie zmienin niedlugo :mrgreen: .Pozdrowiska
Tak wiec sobie podlubalem i zaraz szybko zamontowalem.Niestety szkodnik mi sie wkradl w obiektyw jak robilem fotexa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Niestety,z uwagi na duze zmiany,jakie u mnie zachadza w chwili obecnej,nie dzialam nic wiecej z autem.Ale to sie zmienin niedlugo :mrgreen: .Pozdrowiska