B3 by MaciejaA Zimowa mala zmiana str. 9
-
- Forum Audi 80
Maciek widzę, że temat Twój ruszył, z czego się niezmiernie cieszę. Maska i cała reszta jest/będzie w porządku, mówę będzie bo jestem najlepiej zorientowany z całego forum co u Ciebie się dzieje. Czytając kolejne posty klubowiczów bardzo dobrze jest widać, że nie każdy czyta jedynie "przeglądają fotki". Kochani to co nasz kolega pokazuję to dopiero początek projektu i nie zarzucajcie mu na samym początku jego drogi braku polerki felg, które dopiero co ma kilka dni lub braku bra, na które też przychodzi czas, a póki co trzeba inwestować w grubsze tematy w aucie. Maciek ma obraną pewną drogę, w której powoli "odhacza kolejne punkty" ... i chwała mu za konsekwencję oraz upór, z którym pokonuje wszystkie trudności jakich ma ostatnio nie mało. Cieszy mnie fakt iż nie mając stałej pracy daje rade ciągle coś dłubać i powoli dziłać, a nie pier..li tu farmazony "co to on nie będzie robić w niuni" jak spora część mitomanów na tym forum, tych którzy mają wielkie plany, a jedynie spoczywają na krytykowaniu innych. Na koniec chciałbym pozdrowić spamerów.
Maciek trzymaj się ciepło, nasze niunie widzą się na zlocie w weekend :mrgreen:
Maciek trzymaj się ciepło, nasze niunie widzą się na zlocie w weekend :mrgreen:
MAciejaa dla mnie spoko, Rost -> na zloty, na codzień->ori maska. I tak bedzie spoko. A z czasem pewnie bedziesz robil cos w odpowiednim kierunku, oczywiscie tak zeby wspolgralo z ta maseczka:) Felunek - superowy (widzialem na żywo:)))
powodzonka, wytrwalosci i konsekwencji w dazeniu do wyznaczonego celu
powodzonka, wytrwalosci i konsekwencji w dazeniu do wyznaczonego celu
do mnie projekcik jak najabardziej przemawia-kolega nie robi rosta-tylko maskę 8-) i szczerze powiedziawszy czekam na 1wszy taki projekt w polsce b3 który mnie zaskoczy, bo autko jest naprawdę świetną bazą i można zdziałać wiele!
P.S. wiem o czym mówi duo....ale świat się nie kończy,każdy ma jakieś tam problemy i radzi sobie z nimi lepiej lub gorzej i napewno pare projektów jeszcze powstanie 8-)
P.S. wiem o czym mówi duo....ale świat się nie kończy,każdy ma jakieś tam problemy i radzi sobie z nimi lepiej lub gorzej i napewno pare projektów jeszcze powstanie 8-)