To jest zderzak montowany seryjnie w competition/s2/coupe...AdamE pisze:a co to cały zderzak??
[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
Z nowości to tylko tyle że kratki w zderzaku i chrom na grillu (wcześniej był oklejony) zostały pomalowane w czarnym macie, do kompletu wreszcie są soczewy również czarne matowe, grill będzie malowany jeszcze raz ale tym razem cały (oprócz logo i napisu quattro), ogólnie razem z czarnymi kierunkami, czarnym dołem zderzaka, ramka pod rejestracje i halogenami jest wg mnie fajnie, z tylu wrócił seryjny tłumik końcowy bo jednak na dłuższą metę było za głośno.
Ostatnio zmieniony 01 cze 2013, 19:29 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Witam
competiotion klasa, pogratulować. Soczewki i ksenon to jest to <ok> Czarne malowanie do czerwonego fajnie pasuję. Tez chciałem malować ale narazie sie wstrzymam. Wybacz wścipskość ale lewy klosz halogenu masz chyba bardziej przeciemniony niz prawy (albo źle widze :roll: ) Tyłek bedzie na US czy może ori czarny? Pozdrawiam

Prawy halogen jest niepasujący od Coupe (wpada za głęboko 1 cm) i wrzuciłem go tylko na kawałek żeby dziury nie było i jest nie przyciemniony w ogóle ale widzę ze czujne oko nic nie przeoczy
Tylek na razie zostaje tak jak jest, US nie będzie bo jest spoiler a to wg mnie do siebie nie pasuje, ori czarne Tresery mogły by tu ciekawie wyglądać.
.
Pozdro chłopaki.

Soczewa na bixenonie taka ale cała czarna lampa to już wg mnie tak bardzo się zlewa wszystko że nie za bardzo wyglądało by to z czerwonym, z czarnym owszem, teraz coś się dzieje w lampie i tak zostanie, myślę tylko czy wnęki na postojowe nie psiknąć jeszczeKrycha pisze: soczewka bixeononowa i cała czarna lampa

Pozdro chłopaki.
Ostatnio zmieniony 01 cze 2013, 19:33 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80