To jest zderzak montowany seryjnie w competition/s2/coupe...AdamE pisze:a co to cały zderzak??
[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
, ,
Z nowości to tylko tyle że kratki w zderzaku i chrom na grillu (wcześniej był oklejony) zostały pomalowane w czarnym macie, do kompletu wreszcie są soczewy również czarne matowe, grill będzie malowany jeszcze raz ale tym razem cały (oprócz logo i napisu quattro), ogólnie razem z czarnymi kierunkami, czarnym dołem zderzaka, ramka pod rejestracje i halogenami jest wg mnie fajnie, z tylu wrócił seryjny tłumik końcowy bo jednak na dłuższą metę było za głośno.
Z nowości to tylko tyle że kratki w zderzaku i chrom na grillu (wcześniej był oklejony) zostały pomalowane w czarnym macie, do kompletu wreszcie są soczewy również czarne matowe, grill będzie malowany jeszcze raz ale tym razem cały (oprócz logo i napisu quattro), ogólnie razem z czarnymi kierunkami, czarnym dołem zderzaka, ramka pod rejestracje i halogenami jest wg mnie fajnie, z tylu wrócił seryjny tłumik końcowy bo jednak na dłuższą metę było za głośno.
Ostatnio zmieniony 01 cze 2013, 19:29 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Witam competiotion klasa, pogratulować. Soczewki i ksenon to jest to <ok> Czarne malowanie do czerwonego fajnie pasuję. Tez chciałem malować ale narazie sie wstrzymam. Wybacz wścipskość ale lewy klosz halogenu masz chyba bardziej przeciemniony niz prawy (albo źle widze :roll: ) Tyłek bedzie na US czy może ori czarny? Pozdrawiam
Prawy halogen jest niepasujący od Coupe (wpada za głęboko 1 cm) i wrzuciłem go tylko na kawałek żeby dziury nie było i jest nie przyciemniony w ogóle ale widzę ze czujne oko nic nie przeoczy Tylek na razie zostaje tak jak jest, US nie będzie bo jest spoiler a to wg mnie do siebie nie pasuje, ori czarne Tresery mogły by tu ciekawie wyglądać.
Pozdro chłopaki.
Soczewa na bixenonie taka ale cała czarna lampa to już wg mnie tak bardzo się zlewa wszystko że nie za bardzo wyglądało by to z czerwonym, z czarnym owszem, teraz coś się dzieje w lampie i tak zostanie, myślę tylko czy wnęki na postojowe nie psiknąć jeszcze .Krycha pisze: soczewka bixeononowa i cała czarna lampa
Pozdro chłopaki.
Ostatnio zmieniony 01 cze 2013, 19:33 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80