Audi B4 Avant By Solskier.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Niestety ja u siebie tego jakoś nie widze Predej zapodam takie alu jak masz na fotce w podpisie <mikolaj>marcinelk13 pisze: pomyśl jeszcze nad przyciemnieniem lamp jak to zrobił Słonik
[ Dodano: 2008-08-18, 20:22 ]
Chyba przesadzasz, napewno sa ładniejsze od mojego grzechotnika, ale dzieki kolego za uznanieAvantMan pisze:Jak dla mnie najpiękniejsze audi 80 avant w Polsce
-
- Forum Audi 80
fela jest wyje.... w kosmos :shock: świętej pamięci audiczka UFOtm :cry:Solskier pisze:Niestety ja u siebie tego jakoś nie widze Predej zapodam takie alu jak masz na fotce w podpisie <mikolaj>marcinelk13 pisze: pomyśl jeszcze nad przyciemnieniem lamp jak to zrobił Słonik
[ Dodano: 2008-08-18, 20:22 ]Chyba przesadzasz, napewno sa ładniejsze od mojego grzechotnika, ale dzieki kolego za uznanieAvantMan pisze:Jak dla mnie najpiękniejsze audi 80 avant w Polsce
będziesz zmieniał rozstaw czy na ori 4x108 :?: :roll:
oczekuję takiego efektu...........
-
- Forum Audi 80
z 16' na 17' raczej na Twoim miejscu bym nie przechodził :lol: pokusiłbym się o jakieś 18' lub 19' :mrgreen: ale tą przerobioną fotę co podałem to ........... miód ze smalcem :oops: wyglądałaby nieziemsko żeby miały 18' to bym sie pokusił :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 18 sie 2008, 21:21 przez marcinelk13, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
Solskier napisał, że prędzej zapoda takie fele jak mam w podpisie niż takie lampki jak Ty masz :lol: czyli jest gotowy na jakąś "większą fele" i dlatego tak napisałem na tym przerobionym zdjęciu z felą ok 19' i lekko przyciemnionymi szybami wygląda zaje...... <urodziny>Słonik pisze:Solskier, 17" wyglada jak normalna wieksza felga, 18" jest juz duze i takie akurat tylko razem z duza gleba ale profil juz sie niziutki robi i bedzie sztywno wiec juz nie pozapier..... tak jak na 16" a 19" to juz przegiecie i napewno nie na nasze kochane polskie drogi, wybor nalezy do ciebie <ok>
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
chcialbym zobaczyc na zywo kiedys i poznac wlasciciela... respecta....proponuje aisina wsadzic naprawde dobre rozwiazanie wzmak bose i zestaw obrych glosnikow z subem bose naprawde wystarczy.
Jeszcze taka mala sugestia odnosnie zegarow...sa takze zarowki 2w jak nalozysz na wszystkie kondoniki bedzie czerwono i jasno ja zastosowalem pierwszy raz w 80 rhd a teraz w a6c4 kondoniki rowniez na kontrolki abs, airbag i immo oraz swiatel dlugich... polecam szczerze takie rozwiazanie ... co do zmian mam takze dla ciebie w promo cenie kierownice audi sport z poducha rezanko na kilkanascie minut. Jakby co pisz na priv. Pozdrowionka i witaj w gronie nielicznych poswieconych dla 80tki <ok>
Jeszcze taka mala sugestia odnosnie zegarow...sa takze zarowki 2w jak nalozysz na wszystkie kondoniki bedzie czerwono i jasno ja zastosowalem pierwszy raz w 80 rhd a teraz w a6c4 kondoniki rowniez na kontrolki abs, airbag i immo oraz swiatel dlugich... polecam szczerze takie rozwiazanie ... co do zmian mam takze dla ciebie w promo cenie kierownice audi sport z poducha rezanko na kilkanascie minut. Jakby co pisz na priv. Pozdrowionka i witaj w gronie nielicznych poswieconych dla 80tki <ok>
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
No nic dziwnego bo tam pracujeproket pisze:No ładna Audiczka Piotrek;] Czesto widze Cię w tym serwisie na ul.Mariańskiej w Kłodzku;] Pozdrawiam
Nawzajem, równez widziałem Twoje wyczyny za które wielki szacun moze kiedyś sie uda jakes spotkanie na ogólnopolskim zlocieUFOtm pisze: i poznac wlasciciela