Audiolka B4, 2,0-czarna perła
Audiolka B4, 2,0-czarna perła
Witam wszystkich klubowiczów :mrgreen:
Na koniec lipca zakupiłam audiolke B4 2,0 +LPG automat.
Narazie wykonano przy niej wymianę wszystkich płynów, filtrów i po małym incydencie reduktor gazu.
Kupiłam ja po dość mocno okazyjnej cenie, ponieważ lakier ma dość sporo małych zarysowań.
Dla lepszego efektu i jak najmniejszej widoczności rys, nałożyłam wosk, potem polerka 8-)
A oto i ona....
[ Dodano: 2008-08-20, 13:32 ]
a załączyłam tyle zdjęć , gdzie one są??
Na koniec lipca zakupiłam audiolke B4 2,0 +LPG automat.
Narazie wykonano przy niej wymianę wszystkich płynów, filtrów i po małym incydencie reduktor gazu.
Kupiłam ja po dość mocno okazyjnej cenie, ponieważ lakier ma dość sporo małych zarysowań.
Dla lepszego efektu i jak najmniejszej widoczności rys, nałożyłam wosk, potem polerka 8-)
A oto i ona....
[ Dodano: 2008-08-20, 13:32 ]
a załączyłam tyle zdjęć , gdzie one są??
Ostatnio zmieniony 20 sie 2008, 13:44 przez Kolcia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
Dzieki kolego sympatyczny :mrgreen:AdamE pisze:kolor i felgi taki same jak w mojej
życze powodzenia i przyjemności z uzytkowania, pozdrawiam koleżanke
dlaczego nie masz na felgach zaslepek??
Co to znaczy może być?/ Proszę jasno co w niej nie tak, i co poprawićgoldi j51 pisze:ogólnie może być powodzenia w dalszej eksploatacji <ok>
pozdrawiam kolegów
Kolcia,
No ładniutka ta twoja Krakowiaczka
Z mojej strony napewno proponuję, ringi na zegary bo bardzo poprawiają wnętrze ,bo w końcu tam prowadzimy autko i najcześciej tam zerkamy (ja tak mam) :mrgreen:
Jakąś końcóweczkę na tłumik, dwuruke tak- fi 80 nie więcej.
Felunek juz masz i to najładniejszy orginał <ok>
Napewno to listwa na drzwi bo nie ładnie to wygląda
Doprowadż lakier do ładnego stanu jak są rysy i to by było na tyle, bo autko jest cacy i naprawdę niema się do czego przyczepić. Chyba że masz dużo gotówki to jeszcze lampki zespolone, na tył USA i zderzaczki od Competiton <ok>
Popraw oznaczenie silnika.
Pozdrowionka i bezproblemowej jazdy <ok>
No ładniutka ta twoja Krakowiaczka
Z mojej strony napewno proponuję, ringi na zegary bo bardzo poprawiają wnętrze ,bo w końcu tam prowadzimy autko i najcześciej tam zerkamy (ja tak mam) :mrgreen:
Jakąś końcóweczkę na tłumik, dwuruke tak- fi 80 nie więcej.
Felunek juz masz i to najładniejszy orginał <ok>
Napewno to listwa na drzwi bo nie ładnie to wygląda
Doprowadż lakier do ładnego stanu jak są rysy i to by było na tyle, bo autko jest cacy i naprawdę niema się do czego przyczepić. Chyba że masz dużo gotówki to jeszcze lampki zespolone, na tył USA i zderzaczki od Competiton <ok>
Popraw oznaczenie silnika.
Pozdrowionka i bezproblemowej jazdy <ok>
Ostatnio zmieniony 20 sie 2008, 18:21 przez maniek75, łącznie zmieniany 1 raz.