[B4 ABT] Biała dama
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- daniel_b11
- Forum Audi 80
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
śliczniutka jak zawsze <ok> na żywo rzeczywiście ładniej ten kotek to tak na stałe tam już mieszka :mrgreen: dzisiaj na ulicy zielinskiego stała identyczna jak twoja miała na przodzie znaczek RS i zderzak jak się nie mylę była na 17 alu BBS coś pięknego żałuje że nie zrobiłem zdjęcia byś mógł coś jeszcze pozmieniać pozdro i do zobaczenia na spocie
No cieszy mnie że autko się podoba, słowa krytyki też mile widziane, napewno się nie pogniewam :evil: :mrgreen:
To autko to moja druga miłość i co ważniejsze nie marudzi i nie biadoli. Odkurzane co najmniej raz w tygodniu, w środeczku ma lśnić i pachnieć <ok>
Bastek, makijaż będzie, kierunki będą już niedługo a lampki prysnę jak znajdę wolną chwilę. Twoją lalę to znam na pamieć, z wiadomych powodów <ok>
Co do gleby to raczej sobie odpuszczę bo stan dróg pozostawia wiele do życzenia, jak bedę zmieniał oponki to zapodam profil -50 zniknie troche dziura i zawieszenie odsapnie.
Zmieniłem grila, na ten bez znaczka, podoba mi sie ale coś mi tam brakuje. Zapodam fotkę to ocenicie co i jak.
Kotek to mojej babci i uwielbia siedzieć w samochodach, a mój to sobie szczególnie upatrzył.
To autko to moja druga miłość i co ważniejsze nie marudzi i nie biadoli. Odkurzane co najmniej raz w tygodniu, w środeczku ma lśnić i pachnieć <ok>
Bastek, makijaż będzie, kierunki będą już niedługo a lampki prysnę jak znajdę wolną chwilę. Twoją lalę to znam na pamieć, z wiadomych powodów <ok>
Co do gleby to raczej sobie odpuszczę bo stan dróg pozostawia wiele do życzenia, jak bedę zmieniał oponki to zapodam profil -50 zniknie troche dziura i zawieszenie odsapnie.
Zmieniłem grila, na ten bez znaczka, podoba mi sie ale coś mi tam brakuje. Zapodam fotkę to ocenicie co i jak.
Kotek to mojej babci i uwielbia siedzieć w samochodach, a mój to sobie szczególnie upatrzył.
nie dziwie Ci sie bo u mnie tez straszne drogi sa i nie zapodałbym gleby...lepiej coś ala gleba czyli ori zawieszenie jak w moim przypadku obniżone o 20 mm i jest git <ok>maniek75 pisze:Co do gleby to raczej sobie odpuszczę bo stan dróg pozostawia wiele do życzenia, jak bedę zmieniał oponki to zapodam profil -50 zniknie troche dziura i zawieszenie odsapnie.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Dawid
- michael80b3
- Forum Audi 80