..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
-
- Forum Audi 80
alleluja! a tak serio narazie wrzuciłem same fotele i jeden boczek doiero bo nie mam czasu ostatnio za bardzo, więc narazie nie będę pokazywać tak na raty, skończę to się pochwalęFranoF1 pisze:Fotek niema i nie będzie :lol: Duo`wi tylko Panny w głowie <rotfl2> że niema czasu kiedy zrobić sesje...Ale piękne kobity na fotce przeglądać to ma czas <nie powiem>
Halo wszystkim to znowu ja, znów wracam z modami nowymi, nowymi-starymi, starymi-nowymi, te które dziś pokazuję to raczej nienajświeższe, ale mało ostatnio posiadam wolnego czasu, pozaczynałem kilka frontów w aucie, z którymi teraz walczę, a tak na prawdę nic nie mogę dokończyć. Jednak zaczęli ludzie gadać jedni, że reza, drudzy, że nie reza, inni, że sprzedał, jeszcze inni, że rozbił, a jeszcze inni, że śpi albo pije i nic nie robi. Pawda taka jest, że na ile mogę na tyle rezam - przestałem się nawet ostatnio pokazywać na lokalnych spotach z braku wolnego czasu oraz z powodu rozdłubanego auta. Jednak wczoraj odbył się dosyć ważny dla vaglublin oraz vagradom dwudniowy zlot w Garbatce, dlatego też postanowiłem poskładać w miarę jakoś małą i wybrałem się właśnie do tego miejsca razem z chłopakami. Wracając do zmian, które chciałem dziś pokazać to:
- przedni zderzak cabrio 98' z kompletem kratek oraz oświetleniem RS2
- alu Borbet 4x 16/9" ET 15 z oponami 215/40 R16
Uprzedzając wasze pytania powiem, że zderzak jest przed ostatecznym lakierowaniem dlatego też tu i ówdzie widać zapodkładowane miejsca czarnym matem oraz nie jest jeszcze idealnie spasowany, kierunki miały być, są i zostaną pomarańczowe US look - kontynuacja tego co się dzieje z tyłu auta. Natomiast obecne felgi to nowy komplet, które zajęły miejsce poprzednich tego samego modelu ale o rozmiarach 2x 16/7,5" 2x 16/9" i z gorszym ET niż obecne, te myślę spodobają się wam bardziej
Na koniec mam prośbę o same pozytywne komentarze, bo krytykę źle znoszę :mrgreen:
- przedni zderzak cabrio 98' z kompletem kratek oraz oświetleniem RS2
- alu Borbet 4x 16/9" ET 15 z oponami 215/40 R16
Uprzedzając wasze pytania powiem, że zderzak jest przed ostatecznym lakierowaniem dlatego też tu i ówdzie widać zapodkładowane miejsca czarnym matem oraz nie jest jeszcze idealnie spasowany, kierunki miały być, są i zostaną pomarańczowe US look - kontynuacja tego co się dzieje z tyłu auta. Natomiast obecne felgi to nowy komplet, które zajęły miejsce poprzednich tego samego modelu ale o rozmiarach 2x 16/7,5" 2x 16/9" i z gorszym ET niż obecne, te myślę spodobają się wam bardziej
Na koniec mam prośbę o same pozytywne komentarze, bo krytykę źle znoszę :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 25 sie 2008, 00:26 przez duo, łącznie zmieniany 2 razy.
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub