..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
Gratki duo Wszystkie zmiany jak najbardziej mi się podobają. Zderzak cabrio '98 + pomarańczowe kierunki to bardzo dobra inwestycja, tak jak pisałeś kontynuujesz to co masz z tyłu. Pod żadnym pozorem nie zmieniaj ich na białe! O felgach powiem tylko tyle: znany i lubiany wzór, konkretny parapet, jedyna słuszna szerokość i bardzo miłe dla oczu ET
Jedyne co bym zmienił/poprawił to BRA o którym wspomniał ufo, no i może zamiast przedniego 'jom-a' wrzuciłbym coś ze znaczkiem, ale oczywiście w czerni, tylko tutaj mógłby być problem co zrobić z chromem OOOO bo ramka to wiadomo - folia. Malowanie odpada, można by dorwać czarny grill z A4 (a4 b5 wychodziło w takiej wersji 'shadow line' - zero chromu) i przeszczepić logo OOOO do grilla od B4 u jakiegoś magika od spawania plastików.
Jeszcze raz gratulacje bo fura jest niezła i turla fele....Twoje, dobre toczefele
Jedyne co bym zmienił/poprawił to BRA o którym wspomniał ufo, no i może zamiast przedniego 'jom-a' wrzuciłbym coś ze znaczkiem, ale oczywiście w czerni, tylko tutaj mógłby być problem co zrobić z chromem OOOO bo ramka to wiadomo - folia. Malowanie odpada, można by dorwać czarny grill z A4 (a4 b5 wychodziło w takiej wersji 'shadow line' - zero chromu) i przeszczepić logo OOOO do grilla od B4 u jakiegoś magika od spawania plastików.
Jeszcze raz gratulacje bo fura jest niezła i turla fele....Twoje, dobre toczefele
- RaKo
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
A mi się nie widzą pomarańcze do czarnego i osobiście wolał bym białe,natomiast bardzo mi się podobają u kolegi Dyzia ,gdzie łądnie współgrają z kolorem nadwozia.Grill też nie bardzo,wolałbym Solskiera grill,a o felgach to miałem już nie wspominać ale też mi się nie widzą.Dobrze ,że to nie moje auto bo te 3 rzeczy poszły by do wymiany z miejsca,a i to BRA
No ale przecież nie wszystkim musi się podobać to co mnie się podoba bo świat był by nudny <ok>
No ale przecież nie wszystkim musi się podobać to co mnie się podoba bo świat był by nudny <ok>
-
- Forum Audi 80
-pomarańczowe kierunki są zaje..... w ogóle to jestem przeciwnikiem tych "białych :roll: " :oops:RaKo pisze:A mi się nie widzą pomarańcze do czarnego i osobiście wolał bym białe,natomiast bardzo mi się podobają u kolegi Dyzia ,gdzie łądnie współgrają z kolorem nadwozia.Grill też nie bardzo,wolałbym Solskiera grill,a o felgach to miałem już nie wspominać ale też mi się nie widzą.Dobrze ,że to nie moje auto bo te 3 rzeczy poszły by do wymiany z miejsca,a i to BRA
-osobiście grill mi się podoba
-fela jest wyje.... w kosmos :shock: ten parapet :roll: <urodziny>
-o BRA już nawet nie wspominam :->
m i o d z i o <rotfl>