Audi 90 Coupe + moje A6 :)
Przód ok, powieziałbym nawet bardzo ok:)
i na tym bym się skoncentrował:)
Jeżeli udałoby Ci się dorwać fotki lepszej jakości - chodzi o spasowanie zderzaka i kilka ujęć przodu byłbym wdzięczny.
Bryka bywa w Starachowicach ????? czy foty zrobione poza świętokrzyskim /
Pozdro
Obarek
PS Co z kierunkami z przodu?
i na tym bym się skoncentrował:)
Jeżeli udałoby Ci się dorwać fotki lepszej jakości - chodzi o spasowanie zderzaka i kilka ujęć przodu byłbym wdzięczny.
Bryka bywa w Starachowicach ????? czy foty zrobione poza świętokrzyskim /
Pozdro
Obarek
PS Co z kierunkami z przodu?
…zgodzę sie z K2 :!: jeśli chcesz już pokazać swoje/kolegi/rodziców/brata itd to wypadałoby autko umyć...w ogóle co to za fotkidzaba pisze:Czego się czepiasz człowieku, gorzej niż babaK2 pisze:Niema to jak obfocić nieziemsko usyfione auto i wrzucić na forum.....
Mnie by wstyd było.....
A autko niczego sobie
aaa tak to co możemy ocenić :?: jak widze brudny samochód to nawet patrzeć mi się na niego nie chce...takie jest moje zdanie ..proszę sobie nie brać tego do serca
przód jest całkiem OK...ale tył zachodzi mi już na wieś tuning, który nadal kojarzy mi się z oplami :lol:
pozdrawiam all
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
skoro nie ma co sie czepiac brudu to po co sami sie myjecie?, tez nie myjcie sie i bedize git,Misiek_Stce pisze:czepiacie brudu
ludzie, taki samochod ma wygladac, ma miec prezencje, to nie jest vw caddy ktory zapierd*** w firmie i ma kase zarabiac,
moim zdaniem ladne fury, ktore maja sie prezentowac powinny byc czyste, a jak mowia: jaki pan, taki kram, pozdrawiam
dla mnie osobiscie to wisi czy ktos myje swoja fure czy nie, ja o swoja staram sie dbac :evil:
jeśli przedstawiasz samochód na forum, to chyba umiesz żyć z krytyką a jeśli nie to je nie pokazuj :!: tyle ode mnie...AUDI_A6 pisze:Obarek, to jest koleś z okolic Starachowic
loony86, FranoF1, nie pasuje wam brud to się nie wypowiadajcie... ja niemoge powtarzam nie moje auto wiec nie myłem i takie zdjęcia miałem, nie pasuje wam że brudne czy coś.. to zachowajcie to dla siebie i pozostawicie bez komentarza
pozdrawiam
hehe, ja nie powiedzialem ze mi nie pasuje, powiedzialem ze to jest sprawa właściciela, wiec czytaj dokladnie przyjacielu co pisze, a pozatym kazdy ma prawo wyrazac swoje opinie,AUDI_A6 pisze:loony86, FranoF1, nie pasuje wam brud to się nie wypowiadajcie...
przypominam co powiedzialem, ze moim zdaniem to taka bryczka to powinna sie prezentowac czysto, ale kazdy robi jak uwaza i to o nim swiadczy,
pozdrawiam i prosze bez bulwersu
p.s. dla mnie to ona sie bardzo podoba...
bo powinna byc taka fura czysta, ale mi to wisi czy bedzie czy nie, kazdy martwi sie o swoje, pozdr.AUDI_A6 pisze:to co sie czepiasz że nie umyta była nie rozumiem tego?
widze ze moja intencja zostlaa zle odczytana...
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Proszę bardzo..dam parę fotek..sory za jakośc ale nie mam cyfrówki aktualnie.. Aha i nie miejcie do mnie pretensji że mam A6 i siedzę na tym forum bo prawdę mówiąc nie ma forum o A6 a to forum jakoś mi się spodobało (klimat i ludzie ) Ale siedzę na tym forum dlatego że na codzien zajumję sie naprawą i sprzedażą części do AUD 80/90 wiec moge w niektórych przypadkach pomóc. Pozdrawiam wszystkich użytkowników AUDI 80/90
Ostatnio zmieniony 18 mar 2007, 10:25 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.