Moje 175 rumakowe Audi:)
Jesli jest to mocny Mercedes to nie musze ci przedstawiac jak fajnie sie jezdzi mocnym "automatem".O gustach sie nie dyskutuje.....ja tam wole jechac przez miasto....jedna reka kierowac a w drugiej trzymac cos do picia...hehePozdrawiam serdecznie.No i oczywiscie musi miec przynajmniej 115 kucy..hehePozdrawiam
cobra pisze:piekne autko
Dziękujęcobra pisze: gratuluję wozu (szczególnie motorka) i oryginalności
Wiesz, kwestia gustu, jak już wcześniej pisałem, jeszcze mi się takie pier...ły podobającobra pisze: ale osobiście nie przepadam za niebieskim światłem z kratek nawiewu :mrgreen:
Jest jeszcze jeden na konsoli i 3 ukryte 8-)cobra pisze:niebieskiego światełka i tych 2 prztyczków w lampce
218KM, więc mocniejszy od mojej rakiety 8-)Chris pisze:Jesli jest to mocny Mercedes
Wiem, ale pozostane przy swoim zdaniu, poprostu lubie machać...drążkiem zmiany biegów :mrgreen:Chris pisze:jak fajnie sie jezdzi mocnym "automatem".
Też tak umiem :mrgreen: ... tylko od czasu do czesu odkładam i zmieniam biegChris pisze:jedna reka kierowac a w drugiej trzymac cos do picia...
RównieżChris pisze:Pozdrawiam
Tak 10l na trasie, tyle,że ja nie jeżdzę cały czas na pełnym gazie, tylko tak bardziej oszczędnie, ale z większymi prędkościami(140-150km/h), no chyba że pojawi się jakiś rywal, albo trzeba auto przetetestować :mrgreen:Ramon1 pisze:10 litrów benzyny na trasie? (nie pisałes nic o gazie)
Gazu oczywiście nie zakładałem...
Chodziło mi o to,że moc jest duża w aucie rodziców i w moim.Ramon1 pisze: tak przy okazji:
"Jest to Mercedes ML 320, także też duży i mocny"
albo "także" albo "też" -chyba, że chodziło o "tak, że"...
Dlatego napisałem tak jak napisałem 8-)
- Rafalski82
- Forum Audi 80
Pozdrawiam kolege z podobnym silnikiem i bardzo ladnym avantem ja tez planuje takie podswietlenia ale nie niebieskie a czerwone i tylko w nogach a co do spalania to ja tez bylem bardzo zdziwiony gdy na autobanie spalila mi 8 litrow przy jednostajnej jezdzie od 150- do 170 bezawaryjnej jazdy zycze :mrgreen:
Dziękuję
Rzeczywiście pracy włożyłem bardzo dużo, kasy trochę mniej niż dużo, ale też trochę jej poszło, lecz tak jak mówisz - opłacało się
Co do koloru, robiłem wszystko na niebiesko i narazie niech tak pozostanie, ewentualnie coś się w przyszłości zmodernizuje
Spalanie - tak, jak na taką pojemność jest małe ... i bardzo dobrze
Co do kierunków i zderzaka, myślałem, ale kiepsko z czasem, no chyba,że na wiosne...
Póki co dziś zostało jeszcze dołożone białe podświetlenie halogenów(pomysł zaczerpnięty z www.audi80.pl ), ale to jeszzcze nie wszystko - w kierunkowskazach przednich "wylądowały" małe żaróweczki, dokładnie to te z podświetlenia deski
Jutro, jak założe w aucie, pokaże foty.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2006-12-14, 23:22 ]
Witam!
Zgodnie z obietnicą, pokazuję nowe foty z wprowadzonymi modyfikacjami :mrgreen:
FOTO 1
FOTO 2
Doszły 2 nowe włączniki(są ukryte ), dodatkowe postojówki są włączane niezależnie,czyli osobno kierunkowskazy, osobno halogeny
PS. SOrki za jakość, robione telefonem, który nie lubi jak jest ciemno
Pzdr.
Rzeczywiście pracy włożyłem bardzo dużo, kasy trochę mniej niż dużo, ale też trochę jej poszło, lecz tak jak mówisz - opłacało się
Co do koloru, robiłem wszystko na niebiesko i narazie niech tak pozostanie, ewentualnie coś się w przyszłości zmodernizuje
Spalanie - tak, jak na taką pojemność jest małe ... i bardzo dobrze
Co do kierunków i zderzaka, myślałem, ale kiepsko z czasem, no chyba,że na wiosne...
Póki co dziś zostało jeszcze dołożone białe podświetlenie halogenów(pomysł zaczerpnięty z www.audi80.pl ), ale to jeszzcze nie wszystko - w kierunkowskazach przednich "wylądowały" małe żaróweczki, dokładnie to te z podświetlenia deski
Jutro, jak założe w aucie, pokaże foty.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2006-12-14, 23:22 ]
Witam!
Zgodnie z obietnicą, pokazuję nowe foty z wprowadzonymi modyfikacjami :mrgreen:
FOTO 1
FOTO 2
Doszły 2 nowe włączniki(są ukryte ), dodatkowe postojówki są włączane niezależnie,czyli osobno kierunkowskazy, osobno halogeny
PS. SOrki za jakość, robione telefonem, który nie lubi jak jest ciemno
Pzdr.
-
- Forum Audi 80
Widziałem zdjęcia Waszych samochodów.Są lepsze niż mój. Cho mam 101 koni to silnik mały bo 1.6 na pełnym wtrysku. Wnętrze u mnie jest w opłakanym stanie w sumie. Podsufitka wisi na całej długości- przypadłośc samochodów z Włoch. Poza tym kupę różnych drobiazgów niby ale trzeba kupic lub naprawic. Zrobiłem już całe zawieszenie ( bez amortyzatorów, bo dobre). Naprawiłlem wskaźnik temperatury na desce, wymieniłem ogómienie, maglownicę ze wspomaganiem. Pozostaje mi jeszcze podsufitka, podświetlenie el. lusterek, no i u blacharza zrobi drzwi pasażera z tyłu za kierowcą, pomalowac albo wypolerowa klapę nad silnikiem. Dlatego też się nie chwalę bo nie mam jeszcze czym. Nie zamierzam nic zmieniac. Wszystko ma by oryginalne, ale sprawne. Taką mam dewizę.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
I wtym miejscu kolego zasługujesz w mich oczach na szacunek. Piszesz jak jest naprawdę ale się tego nie wstydzisz i nie próbujesz ukrywać jaka jest w rzeczywistości twoja Niunia! Zainwestowałeś parę złotych i jak już skończysz to wtedy będziesz świecił dumą że masz zajefajną Niunię i będziesz pokazywał foty!!!!grzegorzs123 pisze:Widziałem zdjęcia Waszych samochodów.Są lepsze niż mój. Cho mam 101 koni to silnik mały bo 1.6 na pełnym wtrysku. Wnętrze u mnie jest w opłakanym stanie w sumie. Podsufitka wisi na całej długości- przypadłośc samochodów z Włoch. Poza tym kupę różnych drobiazgów niby ale trzeba kupic lub naprawic. Zrobiłem już całe zawieszenie ( bez amortyzatorów, bo dobre). Naprawiłlem wskaźnik temperatury na desce, wymieniłem ogómienie, maglownicę ze wspomaganiem. Pozostaje mi jeszcze podsufitka, podświetlenie el. lusterek, no i u blacharza zrobi drzwi pasażera z tyłu za kierowcą, pomalowac albo wypolerowa klapę nad silnikiem. Dlatego też się nie chwalę bo nie mam jeszcze czym. Nie zamierzam nic zmieniac. Wszystko ma by oryginalne, ale sprawne. Taką mam dewizę.
I za to respektgrzegorzs123 pisze:Widziałem zdjęcia Waszych samochodów.Są lepsze niż mój. Cho mam 101 koni to silnik mały bo 1.6 na pełnym wtrysku. Wnętrze u mnie jest w opłakanym stanie w sumie. Podsufitka wisi na całej długości- przypadłośc samochodów z Włoch. Poza tym kupę różnych drobiazgów niby ale trzeba kupic lub naprawic. Zrobiłem już całe zawieszenie ( bez amortyzatorów, bo dobre). Naprawiłlem wskaźnik temperatury na desce, wymieniłem ogómienie, maglownicę ze wspomaganiem. Pozostaje mi jeszcze podsufitka, podświetlenie el. lusterek, no i u blacharza zrobi drzwi pasażera z tyłu za kierowcą, pomalowac albo wypolerowa klapę nad silnikiem. Dlatego też się nie chwalę bo nie mam jeszcze czym. Nie zamierzam nic zmieniac. Wszystko ma by oryginalne, ale sprawne. Taką mam dewizę.