..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
przód :wujo1 pisze:małe pytanko skąd wziąłeś te oświetleni z jakiego modelu i jaki koszt . prosze o odp :mrgreen:
- reflektory soczewkowe z audi 80 cabrio 98'
- halogeny audi RS2 / PORSCHE
- kierunkowskazy audi RS2 / PORSCHE
tył :
lampy wewnętrzne oraz zewnętrzne audi 80 US / JAP
ps. jakbyś czytał to byś znalazł info .. a co do kosztu to za wszystko trzebaby zapłacić za uzywki w stanie idealnym ok 3000-3500 pln
-
- Forum Audi 80
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Widze że cały czas do przodu <ok> Zderzaczek bardzo ładny jak i pomarańcze, autko nabiera uroku jednynie felgi mi tu nie pasują ale to tylko dla mnie (i tak nie weźmiesz do bani ) Ogólnie podoba sie to co robisz Plus za wytrawłość z gienkami przy kontrolach, mam nadzieję że następnym tyg cię nie chwycą :mrgreen: A właśnie zmieniasz motor? pytam z ciekawości. Pozdrawiam
czy ja zmieniam motor? hmm odkąd mam to auto jeszcze ani razu mi to nie przyszło do głowy, ale kto wie co się może zdarzyć kiedyś. Narazie uparcie dąże do doskonałości w designie to dla mnie jest priorytetem póki co .. zmiana motoru narazie mi nie w głowie zatem, ale jakto mówią "nigdy nie mów nigdy"
pozdrawiam i dziękuję tym, którzy regularnie śledzą moje poczynania. Duowariat.
no Duobracie,ja Cie nie podpuszczam,ale swap na 1.2 plus gaz wskazany.Bo inaczej to w tej budzie nie jezdzi i nie pojedzie :mrgreen:duo pisze:czy ja zmieniam motor? hmm odkąd mam to auto jeszcze ani razu mi to nie przyszło do głowy, ale kto wie co się może zdarzyć kiedyś. Narazie uparcie dąże do doskonałości w designie to dla mnie jest priorytetem póki co .. zmiana motoru narazie mi nie w głowie zatem, ale jakto mówią "nigdy nie mów nigdy"
patrzcie, żartowniś jaki łobuz :!:Route 66 pisze:no Duobracie,ja Cie nie podpuszczam,ale swap na 1.2 plus gaz wskazany.Bo inaczej to w tej budzie nie jezdzi i nie pojedzie :mrgreen:duo pisze:czy ja zmieniam motor? hmm odkąd mam to auto jeszcze ani razu mi to nie przyszło do głowy, ale kto wie co się może zdarzyć kiedyś. Narazie uparcie dąże do doskonałości w designie to dla mnie jest priorytetem póki co .. zmiana motoru narazie mi nie w głowie zatem, ale jakto mówią "nigdy nie mów nigdy"