laik nadal będzie twierdził , że to zwykła osiemdziesiątka , bo laik nie wie ,że istnieje coś takiego jak RS2
Laik nie wie że to osiemdziesiatka :p Laik patrzy widzi 4 kółeczka hmm audi...
Już sie nie raz spotkałem najczęściej na parkingu strzezonym gdzie zapisuje sie dane samochodu 80% "ochroniarzy" pisze mi Audi A4
. Nawet w sklepie motoryzacyjnym gdzie chyba powinien pracować gościu który zna się na samochodach pyta mnie co to za model audi. Także o istnieniu takiej wersji jak RS2 nie wielu ludzi wie.
Co do relacji z dalszej eksploatacji autka to zaczyna mnie martwić troche elektryka a to czesem kierunkowskazy sie nie włączają szyby a to światła piszcza
. Kiedy elektryk zakładał mi alarm do samochodziku powiedział mi że niezły burdel tak z kabelkami jest prawdopodobnie ktoś to rozebrał i nieumiał do porządku podłączyć i może być problem ;/ . Znacie może jakiegoś magika ze śląska który mógłby to zobaczyć? Ile takie cuś mogło by kosztować?
Ale to tak na marginesie ;] Widze że mój temacik odwiedził ktoś kto zainspirował mnie do takiego autka a nie innego Quattro o Tobie mowa:P Szacuneczek dla twojej maszynki <ok>
Pierwszym tematem na jaki sie natknołem na tym forum był właśnie temat odnośnie twojej audiczki. Szukałem w necie informacji o RS2 i trafiłem na twoja.. zakochałem sie