AVANT TDI
-
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
a'propos ringów ładnie to wyglada owszem ale wiąze sie z rozbebeszeniem zegarów... czego zwolennikiem osobiscie nie jestem, pewnie, malo roboty fajny efekt ale przy oryginalnym przebiegu jakiekolwiek manipulacje przy zegarach snują wiązke podejrzeń itp. itd. niech pozostana dziewicze (mam nadzieje ze zimne luty w zegarach nie dadzą po dupie i przebieg pewnego dnia nie stanie w miejscu... sa tacy co by sie z tego faktu cieszyli ale ja do nich nie należe
też tak kiedyś myślałembyner pisze:a'propos ringów ładnie to wyglada owszem ale wiąze sie z rozbebeszeniem zegarów... czego zwolennikiem osobiscie nie jestem, pewnie, malo roboty fajny efekt ale przy oryginalnym przebiegu jakiekolwiek manipulacje przy zegarach snują wiązke podejrzeń itp. itd. niech pozostana dziewicze (mam nadzieje ze zimne luty w zegarach nie dadzą po dupie i przebieg pewnego dnia nie stanie w miejscu... sa tacy co by sie z tego faktu cieszyli ale ja do nich nie należe
szybko mi przeszło
ZACZNIJ TYLKO <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
minon1 pisze:też tak kiedyś myślałembyner pisze:a'propos ringów ładnie to wyglada owszem ale wiąze sie z rozbebeszeniem zegarów... czego zwolennikiem osobiscie nie jestem, pewnie, malo roboty fajny efekt ale przy oryginalnym przebiegu jakiekolwiek manipulacje przy zegarach snują wiązke podejrzeń itp. itd. niech pozostana dziewicze (mam nadzieje ze zimne luty w zegarach nie dadzą po dupie i przebieg pewnego dnia nie stanie w miejscu... sa tacy co by sie z tego faktu cieszyli ale ja do nich nie należe
szybko mi przeszło
ZACZNIJ TYLKO <ok>
bede twardy jak tomylidżons w ściganym
Audi jest piękne samo w sobie i nie wymaga w sumie żadnych modyfikacji - masz rację. Ale przyznać musisz rację mi i innym, że wszystko co upiększa a nie psuje fabrycznego stanu auta jest jeszcze piękniejsze Umila czas spędzany w aucie no i oko też się cieszy Humor poprawia a ludzie się interesują Życzę zatem natchnienia. Niech Twoja Niunia zacznie oddychać młodością gdy zawitasz kiedyś do niej z pięknymi oryginalnymi dodatkami W końcu przebieg ma też młody