80 B3 1.8S by Marcin_89
-
- Forum Audi 80
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
Nie wiem, o ile obniżone zawieszenie mam. Można to jakoś sprawdzić? Z tyłu kierunków na pewno nie zmienię, z przodu się zastanawiam, widziałem kilka czerwonych Audi z białymi kierunkami z przodu, nie jestem przekonany, czy akurat do czerwonego koloru pasują białe. :lol: Chciałbym też zamontować z tyłu spojler na klapę bagażnika, no ale wszystko w swoim czasie i jeśli fundusze pozwolą na to
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Marcin_89, też nie byłem przekonany do końca do białych z przodu i czerwonych z tyłu, w końcu je założyłem i powiem Ci szczerze że NIE żałuje. <ok>
Zakładaj i nie marudź.
Zalej do płynem chłodniczym zamiast wodą bo możesz mieć przykrości, jedź na zbieżność po tym spacerku do mechanika, no i montuj, montuj te zegary !! <ok>
Jak wszystko zrobisz będzie cacy. 8-)
BTW. osobiście spojlera bym nie zakładał, ale to oczywiście rzecz gustu. 8-) Bez niego sylwetka jest ... Czysta, taka jak być powinna. :mrgreen:
Zakładaj i nie marudź.
Zalej do płynem chłodniczym zamiast wodą bo możesz mieć przykrości, jedź na zbieżność po tym spacerku do mechanika, no i montuj, montuj te zegary !! <ok>
Jak wszystko zrobisz będzie cacy. 8-)
BTW. osobiście spojlera bym nie zakładał, ale to oczywiście rzecz gustu. 8-) Bez niego sylwetka jest ... Czysta, taka jak być powinna. :mrgreen: