[B3 1,9 TD AAZ] moja niunia :-)
[B3 1,9 TD AAZ] moja niunia :-)
Witam
dokladnie 1 czerwca 2008r stałem sie szczęśliwym posiadaczem mojej niuni
jest to audi 80 1,9 TD z 1991 roku ale w dowodzie jest wbite 1994 i nie wiem czemu ale 66kw czyli 90KM ale czemu tak jest to nie mam pojęcia :-| autko jest dość mocne, mało pali i z tego jestem zadowolony <ok>
wyposażenie:
centralny zamek,
alarm (ale do podpięcia bo kabelki są odłączone)
wspomaganie kierownicy,
klima,
ABS,
elektryczne podgrzewane lusterka,
podgrzewane fotele,
hak,
tylne hamulce tarczowe
czeka mnie jeszcze przy niej dużo pracy ale za tą cenę jaka zapłaciłem to bardzo sie opłacało <mikolaj>
planuje zakupić jakieś alumki do autka ale narazie brak funduszy (może na przyszły rok będą o ile nic nie wyskoczy )
narazie tylko 2 fotki za niedługo dodam kolejne
dokladnie 1 czerwca 2008r stałem sie szczęśliwym posiadaczem mojej niuni
jest to audi 80 1,9 TD z 1991 roku ale w dowodzie jest wbite 1994 i nie wiem czemu ale 66kw czyli 90KM ale czemu tak jest to nie mam pojęcia :-| autko jest dość mocne, mało pali i z tego jestem zadowolony <ok>
wyposażenie:
centralny zamek,
alarm (ale do podpięcia bo kabelki są odłączone)
wspomaganie kierownicy,
klima,
ABS,
elektryczne podgrzewane lusterka,
podgrzewane fotele,
hak,
tylne hamulce tarczowe
czeka mnie jeszcze przy niej dużo pracy ale za tą cenę jaka zapłaciłem to bardzo sie opłacało <mikolaj>
planuje zakupić jakieś alumki do autka ale narazie brak funduszy (może na przyszły rok będą o ile nic nie wyskoczy )
narazie tylko 2 fotki za niedługo dodam kolejne
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2008, 22:13 przez rubin69, łącznie zmieniany 9 razy.
- RaKo
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
rubin69, ale ktoś Cię zrobił w wała,przecież to B3 jest <ok>
Szerokie listwy na drzwiach,brak dużych wypukleń na błotnikach,pomarańczowe lampy jak w avancie,zderzak tył,progi,koła 14ki.Od B4 to masz pokrywę silnika i zderzak przedni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Szerokie listwy na drzwiach,brak dużych wypukleń na błotnikach,pomarańczowe lampy jak w avancie,zderzak tył,progi,koła 14ki.Od B4 to masz pokrywę silnika i zderzak przedni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2008, 12:18 przez RaKo, łącznie zmieniany 1 raz.
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No właśnie to jest B3. po pierwsze w roku 1991 nie produkowali jeszcze modelu B4(od 92r dopiero).A z drugiej strony to niezły składak jak masz tam motor 1.9TD :shock: , przecież w B3 nie było takiej jednostki. jak już to był 1.9D
[ Dodano: 2008-09-07, 12:54 ]
[ Dodano: 2008-09-07, 12:54 ]
przecież takie wyposażenia też były w B3 :mrgreen: ... Jak nic nieźle ktoś zarobił na autku jak powiedział , że to jest B4 i wziął za niego cenę z faktycznie modelu B4rubin69 pisze:w dowodzie bylo wbite b4 a za ta kase ktora dalem za autko raczej bym b3 w takim stanie i wyposazeniem nie kupil wiec itak sie oplacalo