Audi80B3 Sprzedana....The End
nie przyciemniaj szula bo nie będzie trgo efektu oczywiście mówie o tylnych lampionach i to nie tylko ja tak sadze uwierz mi :mrgreen:ja na twoim miejscu wolał bym polakierowac (jak zresztą mówiłem) wszystkie plastiki zderzaków pod kolor i będzie git no i oczywiście listwy na dzwiach albo ściągnąć albo zmienić na B4 :mrgreen: ale decyzja należy do ciebie przyjacielu
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
dokładnie kolego Szula298, tym bardziej że niedługo na zdjęcia mowo zrobionego autka będziesz musiał mieć pozwolenie ale takie jest już życie w innych lkubach tego nie ma co z tego że jeden klubowicz ci pomoże jeśli paru następnych żądnych władzy pojedzie po tobie jak po..................
ps. mamy przykład po koledze--wisznia--
ps. mamy przykład po koledze--wisznia--
Napisze tak ostatnim czasy głęboko zastanawiałem sie czy nie sprzedać autka Bo troche małe prolemy finansowe a autko nie jest nowe zawsze cos trza zrobić tym bardziej że wprowadzam mody i to tez zaczeło pochłaniać czas i pieniądze lecz po namyśle i rozmowie z moja dróga połową życia doszłem do wniosku (nocka nie przespana) że jednak zostawiam autko, za dużo pieniedzy wsadziałem aby doprowadzic ja do stanu obecnego no i oczywiście realizacja mażenia do którego dąże wiec będe się starał ukazywać nowe żeczy w miare jak tylko sie da ... napewno zmiane przodu zostawiam na wiosne...
Pozdrawiam Szula298
Pozdrawiam Szula298