[A 80 B4 ABT '94 2.0, LPG] Foteczki
[A 80 B4 ABT '94 2.0, LPG] Foteczki
Witam. Jakieś półtora roku temu nabyłem - samochód kupiłem na tatę, moją pierwszą niunię Przez pierwszy rok byłem zachwycony, potem troszkę zaczęła szwankować - obroty mi szalały, ale jakoś sobie poradziłem - silniczek krokowy. Obecnie na bęzynie nie chodzi tak jak powinien, ale im wiecej jezdze na bęzynie tym jest lepiej.
Dzięki forum, zrobiłem przekaźnik od szyb i szybki smigają aż miło, podświetlenie w popielniczce (obok kierowcy), a także doszedłem co było przyczyną skaczących obrotów - silniczek krokowy. Jedyny problem jaki mam to znaleźc przekaźnik 30 ale nad tym tez pracuje.
Nie zanudzam i przedstawiam obiecane foteczki
Co sądzicie o mojej niuni?
Dzięki forum, zrobiłem przekaźnik od szyb i szybki smigają aż miło, podświetlenie w popielniczce (obok kierowcy), a także doszedłem co było przyczyną skaczących obrotów - silniczek krokowy. Jedyny problem jaki mam to znaleźc przekaźnik 30 ale nad tym tez pracuje.
Nie zanudzam i przedstawiam obiecane foteczki
Co sądzicie o mojej niuni?
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Póki co musze poprawić oświetlenie w popielniczce, bo mi się zwarcie robi i pali się zaróweczka. Następie poprawie okablowanie/czujnik w bagażniku, bo jak otwieram klapę to coś czasami nie styka i żarówka miga. Na chwile obecną ze wzgledów finansowych to moje całe plany Tak więc żadnego rezania nie przewiduje.
Widzisz noorbi już coś ciekawego co można by zmodyfikować ?
Widzisz noorbi już coś ciekawego co można by zmodyfikować ?
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
- Daniello85
- Audi 80 Klub