[80 B4 1.9TDI]styling on RS2 ;] Nowe foty str.1
Wszystko ladnie pieknie ale czemu listwy na drzwiach nie sa jeszcze w kolorze
Dobre pytanie.. Prawde mówiąc nie pomyślałem o tym ale jak teraz patrze na nie to rzeczywiście przydało by sie je pomalować ;]
Zobaczymy moze coś wymłodze :p
Co do okolic to nie bardzo one moje bo 100km od mojego miejsca zamieszkania no ale sporo jezdze po Polsce i po takich miejscach także nie jedno już widziałem ;]
Niekoniecznie, kolega poprostu może spacerkowo jechać. Ogólnie furka na 5, bardzo mi się widzi, swojego avanta również chciałem robić podobnie ale teraz mam inne plany na mody. Pozdrawiam <ok>8S3 pisze:Wygląd super nic dodać nic ująć.... ale żeby dopełnić stylu podkręć motor do lepszych osiągów. Jak ktoś Cię zrobi na trasie to pomyśli, że te RS2 takie słabe
To nie jest RS!! i nigdy nie będzie więc nie ma co wytykać :evil:DRED pisze:jak zawsze zaczne od minusów
brak:
lusterek
odpowiedniej kierownicy
foteli recaro
zegarów z białymi ori tarczami wyskalowanymi do 300
AC+BC
carbonu
czarnych klamek
rozstawu na 5 śrubek
dużych czerwonych zacisków przód plus tył po za tmy nie wiem ale w 1Z chyba z tyłu są bembenki co ??
no i 2 najciekawszych oraz najważniejszych wg mnie rzeczy
na czerwono podświtliłem co można sprawdzić na 1 rzut oka
po za tym auto ładnie wyglada ale jeszcze brakuje tego by wraz z wyglądem auto zaczeło jeździć.
jeśli mogę coś podpowiedzieć to zapodaj tutaj mocniejsze turbo , kompa 16 bitowego , wtryski ASV, FMIC jest tu na to miejsce dobry kooks i będzie wtedy fajnie (jak na diesla 1Z)
jeszce masa rzeczy przed Tobą by auto zrobić na RSa ale podstawa dobra i dobry kierunek
ps wywal te badziewiaste białe tarcze i wstaw coś w ori ( jeśli to ten z allegro/otomoto)
pozdro
auto bardzo mi się podoba
gratuluję pięknego egzemplarza