[B4 Avant ] Czerwona strzała sprzedana !!!!!!!!!!!!!!!!
hehe dzięki listewki są już pomalowane a przód nie spasowany ponieważ czekam na nową maseczke bo ta nie nadaje się do użytku co do lamp to też będzie je czekała wymiana ponieważ to są podróby sprzedam to będzie git jak nie to zakładam zespolone :mrgreen:DYZIO pisze:willi, Robota 1 klasa najbardziej podobają mi się te relingi <ok> i listwy pod kolor tez <ok> ale żebyś nie wpadł w samozachwyt :mrgreen: to powiem że razi w oczy źle spasowany przód (za duża szpara pod grillem) i ten sam gril ta siatka może lepiej było by ori a do tego poprzyklejać te ala listewki chrom z allegro. Ale ogólnie duży plus za włożona prace.
Aha bym zapomniał jeszcze listewka ci została do pomalowania <ok>
W takim razie już nie będę miał żadnych zarzutów <ok> Powodzenia w dalszych pracachhehe dzięki listewki są już pomalowane a przód nie spasowany ponieważ czekam na nową maseczke bo ta nie nadaje się do użytku co do lamp to też będzie je czekała wymiana ponieważ to są podróby sprzedam to będzie git jak nie to zakładam zespolone :mrgreen:
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
Dla mnie fura super, sporo pracy no i jest efekt świeci jak psu jaja na wiosnę ja też lubię chromik w a6/c4 miałem tego sporo już w oryginale, ale małe ale mam do kierunków na błotniku jakoś mi nie leżą, co do grilla też sobie taki reznąłem tylko z czarnym siateksem i lepiej wygląda (tak mi się wydaje) no i ostatnie to ta antena na dachu z kulką na końcu -bleee- przy większej prędkości to Ci nowych dach sfaluje, ale i tak wielkie gratulacje <ok>
[ Dodano: 2008-10-22, 22:55 ]
trochę brudne
[ Dodano: 2008-10-22, 22:55 ]
trochę brudne