Ponieważ jesteśmy niewielkim, zamkniętym, hermetycznym gronem sympatyków proponuję aby każdy z nas tak na prawdę solidnie się przedstawił.
Ponieważ wglądu tu nie mają obcy, boty, spamerzy, imbecyle i dzieci neostrady proszę aby każdy z Was pokazał swoją buzię, napisał o sobie coś więcej. Gdzie pracuje, uczy się, co robi, jakie ma hobby, załączył fotkę, czy ma dzieci, czy jest impotentem itd itd.
Jako, że mój to pomysł, to pierwszy rzucam kamień a temat ten przyklejam.
Fajnie by było jakby każdy bez wyjątku napisał o sobie. Wówczas jakby nie było integrujemy się. Póki co wirtualnie, ale kto wie jak w przyszłości będzie
Proszę aby nie komentować za wiele i nie robić off-topic. Fajnie aby było to czytelne i przejrzyste, czyli posty o każdym z nas.
Ostatnio zmieniony 30 lip 2018, 03:21 przez Doc, łącznie zmieniany 4 razy.
Andrzej Czarnecki.
Żonaty, dzieci - syn Dawid 10 lata, Daria 5 lat.
Pracowałem w GG Network S.A (Gadu Gadu) byłem szefem muzycznym, koordynatorem programu usługi Gadu Radio ( teraz www.open.fm ) świadczonej przez w/w firmę. Niestety...szpital, operacja, brak mojej pracy.
Żyję w Legionowie. Hobby to motoryzacja, muzyka, radio.
W tej chwili poruszam się Audi A6 C5, wcześniej Audi 80 b4, Passatem B5, Toyota Avensis.
Służę pomocą w przypadku produkcji reklam dźwiękowych, sprzętu car audio, studyjnego, audio domowego, oraz diagnozowaniem VAG.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2014, 18:56 przez Doc, łącznie zmieniany 9 razy.
Witam. Nie mogło być inaczej abym i ja się tu nie przedstawił.
A więc tak. Nazywam się Rafał Michalski. Urodziłem się 7 października 1985 roku, czyli 22 lata temu i 2 godziny. Mieszkam w Kleczewie, koło Konina. Obecnie jestem studentem 4 roku Gospodarki Regionalnej (specjalność wycena nieruchomości) w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Koninie. To już 7 i ostatni semestr, więc niedługo nadejdzie kolejna zmiana w moim życiu. Trzeba dokończyć pisanie pracy i obronić się.
Stan cywilny :?: Na razie kawaler i pewnie jeszcze przez dłuższy czas tak będzie. Z obecną dziewczyną jestem prawie dokładnie 13 miesięcy i zapowiada się że będzie znacznie dłużej.
Hobby: kiedyś była jazda rowerem (naprawdę dużo jeździłem, wycieczki po 60 km), było też modelarstwo kartonowe, chociaż teraz nie bardzo mam już na to czas. Motoryzacją interesuję się dopiero od 2 lat, praktycznie jak zacząłem myśleć o własnym samochodzie to tak się to zaczęło. Kupiłem Golfa II w opłakanym stanie. Z niewielką pomocą ojca wyremontowałem go tak że nikt mi nie wierzył jak mówiłem ile za niego dałem. Potem było Audi i tak na razie jest. Polubiłem to grzebanie i staram się dowiedzieć o tym jak najwięcej.
Daniel Ejsymont urodzony 22 grudnia 1965 roku w Białymstoku. Tam też odebrałem skromną ale za to bardzo wszechstronną w porównaniu z obecnym systemem edukację i rozpocząłem karierę zawodową w firmie zajmującej się konserwacją, montażem i naprawą dźwigów osobowych czyli wind, obecnie Lift Service Białystok Sp. z o.o. Tam również poznałem swoją wspaniałą małżonkę, z którą tworzymy małżeństwo już ponad 21 lat. Mamy 2 dorosłych dzieci (córkę i syna), z których jestem bardzo dumny. Oboje na studiach.
W trakcie pobierania nauki otarłem się o pracę w Białostockiej Rozgłośni Polskiego Radia. Życiowe losy rzuciły mnie 20 lat temu do Ostrołęki, gdzie mieszkam i pracuję. Moje zainteresowania są bardzo bogate. Począwszy od fotografii przez modelarstwo redukcyjne i wędkarstwo do elektroniki użytkowej i mechaniki samochodowej.
Moja przygoda z autkami zaczęła się stosunkowo niedawno, ale za to bardzo intensywnie . Pierwsze autko to był poczciwy Fiaciorek 125 potem Polonez 1,6GLI, a od kilku lat jeżdżę Audi 80 B4 i uważam, że jest to najlepszy wybór, pozwalający na w miarę tanie i komfortowe poruszanie się po drogach. Z konieczności i chęci uczenia się wciąż czegoś nowego bardzo głęboko staram się poznać moje autko. Ponieważ wszystkie moje samochodziki były zagazowane, to temat LPG jest mi bardzo dobrze znany. Wstąpienie do Klubu Audi 80 było podyktowane chęcią poszerzania swojej wiedzy ale również dzielenia się własnymi doświadczeniami i wiedzą z innymi. No i co tu dużo mówić ta marka mnie urzekła . A Ludzie i atmosfera w Klubie to coś niepowtarzalnego :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 08 paź 2007, 11:30 przez Danek, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam nazywam sie Wojciech Smoliński urodziłem sie 17 kwietnia 1981 w Jeleniej Górze. Mieszkam w Rybnicy 6 km od J.G. Jestem jszcesliwym małżonkiem od ponad roku i za nie całe 9 miesięcy również tatusiem. Skończyłem studia inżynierskie na Politechnice Wrocławkiej wydział mechaniczny specjalnośc Transport i Logistyka. Moja znajomośc z Audi jest bardzo długa i bedzie jeszcze dłuższa, lubie zawsze cos podłubac w aucie itp. Pracuje w sklepie motoryzacyjnym i jest super. Od maja jestem szczęśliwym tatusiem córka Natalia jest naszym oczkiem w głowie
A oto moje kobietki
Ostatnio zmieniony 22 paź 2008, 11:10 przez WOJTEK26, łącznie zmieniany 2 razy.
Nazywam się Robert Pacuła i urodziłem się 1982.III.20 w Tomaszowie Lubelskim (południowo-wschodnia część Polski). Do Krakowa podążałem za studiami informatycznymi na AGH i tu pozostałem. W tej chwili pracuję w firmie VARIANT S.A. - www.variant.pl, jako kierownik działu aplikacji internetowych.
To nasz kot na lekkim kacu
A to jego podstawowa pozycja w której pozostaje 90% czasu
Poniżej moja miłość życia
A tu ja razem z nią
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2008, 21:59 przez OGr, łącznie zmieniany 2 razy.
Nazywam się Łukasz Hołownia, urodziłem się 1 listopada 1982r w Białymstoku (dość dziwna data jak na narodzniny :-> ) czyli w następny czwartek skończę 25lat.
Obecnie po kilku zmarnowanych latach na nietrafionych kierunkach, zakończyłem (jak narazie) edukację w Wyrzszej Szkole Ekonomicznej (Stosunki Międzynarodowe) tzn prawie zakończyłem bo trzeba się jeszcze obronić.
Powiedzmy że nie żonaty, ale po 9-ciu latach z jedną kobietą (pierwsza miłość) to prawie jak po ślubie :mrgreen: To z nią spędzam większość czasu, (z przerwami na audi, czasami odwrotnie) i jest nam razem bardzo dobrze Jednym słowem jest dla mnie wszystkim Hobby to oczywiście Polski Klub audi 80, moje coupe przy który przesiaduje w garażu godzinami, koszykówka i ostatnio tenis. Mimo że kości coraz bardziej łamliwe to nadal choć już rzadziej uprawiam skateboarding (bardziej uliczny, kickflipy, wysokie schody itd). Jak narazie nie mam stałej pracy, obijam się u ojca w firmie :lol:
A tu już widać moją księżkniczkę Mery-Lu
Moje dwa skarby razem :mrgreen:
no, to teraz ja. Jestem Andrzej Szwajkiewicz a urodziłem się 22.lipca 1978r. Kiedyś za PRL to było fajnie bo na urodziny zawsze wieszali flagi na ulicach.... Pracuję zawodowo jako lektor/nauczyciel języka angielskiego, ale skończyłem studia prawnicze. Tak jakoś się to poukładało dziwnie. Obecnie (tj. do września2008) jestem na urlopie wychowawczym z mojej głównej pracy i walczę codziennie z moją córką Lidią. Pozostałe 2 miejsca pracy na popołudnia i weekendy to Ośrodek Terapii Pedagogicznej KUBOS i Szkoła policealna PROFESJA.
Żonaty od 2002 :mrgreen: , 1 córka od 1.06.2007 :mrgreen:
Mieszkamy sobie w Gdyni nad Bałtykiem...
Co do zainteresowań. Poza Audi to przede wszystkim modelarstwo redukcyjne (plastiki, skala 1:72, obecnie na warsztacie Mil Mi-24D z wyprasek ESCI :!: z elementami fototrawionymi PART), składanie i remontowanie komputerów - im starsze tym ciekawsze (mam np. AMD 486DX 40MHz) oraz historia II Wojny światowej w zakresie uzbrojenia i techniki morskiej i lotniczej
Mój nick wziąłem od NATOwskiej nazwy kodowej pewnego radzieckiego samolotu myśliwskiego, który bardzo mi się podoba - Mikojan - Guriewicz MiG - 25. Jego zdjęcie jest też w avatarze. Jest to jedna z niewielu maszyn mogąca osiągać na dużej wys. 3000km/h (Mach 2.83)
zaraz dorzucę zdjęcia
no piewsze zdjęcie to ja, a na drugim to już cała moja rodzina - ja, żona Maria i córka Lidia
Jak to przystało nowemu czas się przedstawić. Jestem Radomir z roku 1972 w piątek 07 stycznia. Z wykształcenia jestem: mechanikiem samochodowym, kierowcą, ekonomistą a pracuje obecnie jako diagnosta a dorywczo jako instruktor nauki jazdy. Moja największa miłośc to żona Basia i córki Iwona i Paulina (se rodzine zababiłem) no i oczywiście moja druga żona samochód.
Jeśłi chodzi o zainteresowania to uwielbiam wędkarstwo, zbieranie monet (od niedawna) i grzebanie (jak tylko pozwala czas) przy samochodzie.
Mój nick wziął się z przezwiska jakim obdarzyła mnie moja żona, bo powiedziała że jestem pulchny i puszysty jak miś z reklamy płynu Cocolino i tak już zostało a dlaczego to to się domyślicie jak wrzucę fotki. <ok>
Ostatnio zmieniony 21 lis 2014, 18:43 przez Kokolino, łącznie zmieniany 2 razy.
Jeżeli chodzi o mnie to jestem Marcin Wilczyński zmieszkały w Lubsku lat 28
od 23 sierpnia żonaty , z zawodu budowlaniec , aktualnie od ponad roku próbuje swoich sił jako prywatny przedsiębiorca razem z żoną , hobby oczywiscie audi i zawsze lubie mieć brudne ręce czyli wszelkie możliwe dłubania.
No i chyba przyszła kolej i na mnie Wiem ze zobaczy to tylko pare osób wiec sobie postanowiłem poszaleć... a co mi tam :mrgreen:
Tak wiec nazywam się Piotr Michalski (Labiel mógłby być moim bratem bez zmiany nazwiska :lol: ) urodziłem się 03 stycznia 1986 roku w Kłodzku - Dolnośląskie gdzie mieszkam do dzisiaj i jakoś nie mam zamiaru jak zarazie rozstawać się z tą okolicą. Ciągle prowadzę walkę z wojskiem - uczę się mam już papier technika informatyki w dziedzinie grafiki komputerowej a obecnie robię ten sam dział jednak dotyczący sieci komputerowych.... niestety na studia nie poszedłem bo mi się nie chce to raz a dwa w czasie matury z języka polskiego kupowałem swoja pierwsza A80 <ok>
Życie zmusiło mnie do wszechstronności, tak wiec czepiałem się już wszystkiego... byłem informatykiem, sprzedawca w sklepie z komputerami, listonoszem, dostawca coca - coli, towarowym w sklepie z częściami motoryzacyjnymi, mechanikiem i sprzedawcom w sklepie sportowym, mechanikiem samochodowym i diagnostą, dodatkowo śmigałem za granice i na giełdy jako szofer Jak każdy wie lubię rezać, lubię mieć auto w dobrym guście i nie takie samo jak każdy :mrgreen: Co do moich zainteresowań to głownie wszystko kręci się wokół silników diesla i 4 kółek, oraz komputerów... niegdyś parę lat temu ścigałem się w kolarstwie górskim (MTB) ta przygoda była moja pasja, bowiem ściągałem się ponad 12latnie, osiągnąłem tez co nieco, niestety pech tak chciał ze była kontuzja (zderzenie z drzewem przy prędkości 60km/h i uszkodzenie kolana) rower poszedł w odstawkę właściwie to sprzedałem rower kupiłem za to auto i jeszcze zostało kasy Kolejnym moim hobby stała się siłownia zacząłem ćwiczyć bo nie potrafię siedzieć w domu na dupie, potrzebuje sportu. [.... EDIT... ] Kurde ale sie rozpisałem, żeby nie zaschło nikomu w gardle przy czytaniu to stawiam <mikolaj>
Zdjęcia z Archiwum X <mikolaj>
Ostatnio zmieniony 04 sty 2009, 14:20 przez Solskier, łącznie zmieniany 5 razy.
Przyszedł i mój czas…
Zacznę gdzieś w niedalekiej przeszłości mojego życiorysu bo bym was zanudził hhh.
W życiu realnym nazywam się Jacek Teresiński. Urodzony dnia Pańskiego trzydziestego pierwszego lipca tysiąc dziewięćset osiemdziesiątego czwartego roku w Cieplicach /dzisiaj dzielnica Jeleniej Góry/.
Obecnie zamieszkuję w Karpaczu. Jestem absolwentem Liceum Ogólnokształcącego i studentem dziennym Kolegium Karkonoskiego w Jeleniej Górze na wydziale Języki Zachodnie i kierunkach Germanistyka i Anglistyka. Los tak chciał że wcześniej zacząłem studia zaoczne które przerwałem i jestem obecnie na III roku.
Aktualnie bezrobotny ale od momentu skończenia ogólniaka zawsze gdzieś pracowałem. Przez prawie cztery lata pracowałem w różnych wymiarach godzin jako przewodnik i modelarz w Parku miniatur Dolnego Śląska w Kowarach, dorywczo jako przewodnik sudecki /z nie pełnymi uprawnieniami /. Potem parałem się rożnymi zajęciami – jak to student – restauracje, bary, siedziałem trochę w numizmatyce, ostatnie dwa okresy wakacyjne spędziłem w Irlandii jako barman/nocny portier.
Jeśli chodzi o moje hobby to od małego dzieciaka jeździłem na rowerze – i tu nie będę oryginalny – trenowałem kolarstwo górskie – a tak BTW to może panowie założymy klubową drużynę? HHH
Dodatkowo kocham góry – więc sporo po nich chodzę, głównie w trudnych warunkach /deszcz, śnieg/. Zamiłowanie mam też do muzyki i tu przejawia się to w aucie – ciągłe zmiany w CA; oczywiście zajmuję się też komputerami – składanie, podkręcanie, chłodzenie/wyciszenie.
Dużo by tu pisać ale z grubsza można powiedzieć majsterkowanie każdej maści i oczywiście autko.
Mój stan cywilny. Jestem kawalerem –jeszcze. Od prawie czterech lat mieszkam z moją narzeczoną Zuzanną właśnie w Karpaczu. Jak dotąd jesteśmy bezdzietni – no może poza Niuńką;-)
Tak… rozpisałem się jak zawsze… Mam nadzieję że nikt nie wybił sobie zębów zasypiając podczas powyższej lektury.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!!
Oto ma luba
A to moja skromna osobowość
Tutaj My razem
Bryczki nie będę pokazywał bo wszyscy i tak chyba już ją znają.
Ostatnio zmieniony 31 paź 2008, 18:58 przez Oofol, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem Adam Hulbój aka Skuciok
Żeby było śmieszniej to urodziłem się 29 lutego roku '84, czyli oficjalnie mam na razie 6 latek. Żyję we wsi Pewel Wielka koło Żywca (100 km od Katowic, 100 km od Krakowa i 100 km od Zakopanego ).
Skończyłem w 2007 roku studia dzienne na Politechnice Śląskiej w Gliwicach na kierunku Informatyka z tytułem mgr inż. (5 lat w akademiku to były czasy :!:). Obecnie staram się (albo i nie) zrobić doktorat na tej samej uczelni też z informatyki. Od 1,5 roku pracuję jako programista w Bielsku-Białej tworzę aplikacje webowe dla urzędów.
Moja ksywka wzięła się z tego że kiedyś jak byłem piękny i młody miałem dużo włosów (skuci) stąd mimo trochę przerzedzonej czupryny nadal jestem Skuciokiem.
Prywatnie jestem singlem, czy z wyboru, czy z przypadku to nie wiem <lol> ostatnimi czasy próbuję wymyślić co tak naprawdę w życiu swoim chcę pokazać, zobaczymy co z tego wyjdzie. Motoryzacją i mechaniką zaraził mnie ojciec zawodowy mechanik i kierowca w PKS. Moją pasją są głównie motocykle, co zresztą można zaobserwować czytając opis moich furek , ale również samochody, różne, ale muszę przyznać że audiczki szczególnie przypadły mi do gustu, lubię rzeczy ładne i funkcjonalne. Komputery i informatyka to mój zawód,ale również pasja, można powiedzieć że lubię to co robię. Lubię również coś zmajstrować z prądem i elektroniką, nie boję się lutownicy. Nauka szeroko pojęta była w dzieciństwie i szkole średniej moją pasją, z biegiem czasu jednak coraz mniej czasu jej poświęcałem, ale lubię wiedzieć dużo. Trochę minąłem się chyba z powołaniem bo lubię czasem naskrobać parę zdań (artykuły) na szczęście tutaj forum daje mi taką możliwość. Uwielbiam gotować i jeść co niestety widać Lubię zwierzęta szczególnie psy. Muzyczki posłuchać lubię bardzo różnej, oglądnąć dobry serial lub film to jest to przy czym się relaksuję.
Moim pierwszym własnym sprzętem jeżdżącym był Junak. Audiczkę kupiłem będąc jeszcze na studiach z wielkim wyrzeczeniem i z pomocą rodziców z pieniędzy zaoszczędzonych ze stypendiów i z dorywczych prac budowlanych w czasie wakacji. Z marką audi zostanę na pewno na długo choć ciągnie mnie do mocnych japońców w stylu mitsubishi czy też subaru. Od czasu podjęcia pracy zawodowej stałej moja sytuacja finansowa uległa znacznej poprawie, mogę sobie wreszcie pozwolić na rozwijanie moich pasji motoryzacyjnych stąd wiele inwestycji (w motocykle) które przeprowadziłem w bieżącym roku.