"x e [Dzisiaj 7:43] jacus-87: siemka
x e [Dzisiaj 7:44] jacus-87: co tam goldi leniu??
x e [Dzisiaj 8:46] kaczaza5: witam po pracy wypompowany kurcze nawet 2 minutki snu
x e [Dzisiaj 8:47] kaczaza5: a i właśnie willi patrzyłeś, czy masz tą linkę od otwierania drzwi (lewych) :?:
x e [Dzisiaj 9:15] Szula298: Widać FranoF1 że mało cię to obchodzi, 3 ruchy myszka i gościa nie ma ... dość dziwne a zarazem śmieszne
x e [Dzisiaj 9:23] jacus-87: czy warto sie kims innym przejmowac, wladza ma prawo do wszystkiego...
x e [Dzisiaj 9:33] Szula298: jak to nie warto, własnie to jest chyba klub gdzie jeden drugiemu pomaga chyba co nie , klub czy sekta ? jesteś uciążliwy = kasujemy
x e [Dzisiaj 9:40] jacus-87: wedlug niektorych to nie warto....
x e [Dzisiaj 10:08] goldi j51: szkoda że ja nie mogę kliknąć myszką zaraz bym tu jednego z władzy usunął
x e [Dzisiaj 10:22] jacus-87: ale dlaczego tylko jednego, paru by sie znalazlo;))
x e [Dzisiaj 10:50] jagna: goldi j51
x e [Dzisiaj 10:52] AdamE: chłopaki jak się ciesze że macie podobne zdanie co ja z jagną
x e [Dzisiaj 10:52] AdamE: człowiek swego zdania nie może wyrazić, bo zaraz zbanują
x e [Dzisiaj 10:52] jagna: Wolność słowa ponad wszystko <bravo>
x e [Dzisiaj 10:59] Ezumaru: Haha, dostałem mandat od straży wiejskiej <lol> za parkowanie w miescu wyłączonym z ruchu <czesiek>
x e [Dzisiaj 11:00] jacus-87: a tam, taka prawda;)) a z browarka z checia skorzystam;))
x e [Dzisiaj 11:01] jacus-87: teraz poczekamy jak sie sytuacja rozwinie, bo moze sie okazac ze przez wyrazenie swojego zdania moga to byc moje i goldiego ostatnie chwile na forum...;/
x e [Dzisiaj 11:02] jacus-87: hehe;))
x e [Dzisiaj 11:21] jagna: jacus-87 nie tylko Twoje ostatnie chwile
x e [Dzisiaj 11:32] AdamE: aj tam przesadzacie:) z kim administrator jeden z drugim będzie się użerał jak nie z nami
x e [Dzisiaj 11:35] jagna: AdamE bedzie miał tylko potulne owieczki w stadzie
x e [Dzisiaj 11:40] AdamE: i pewnie o to im chodzi...
x e [Dzisiaj 12:10] noorbi: jagna daleko mi i innym do potulnych owieczek, i nie porównuj Klubu do stada...."
Doc, sprawdź proszę jeśli możesz czy to przypadkiem nie są jacyś niepokorni z forum A6, którzy chcą i tutaj zrobić śmietnik.
Zwróćcie też uwagę na podpis u AdamE profile.php?mode=viewprofile&u=8905