Audi 89 Cabrio dobry wybór nie tylko na lato
- yellow2008
- Forum Audi 80
Taaak. Te dwie pomarańczki z przodu to mi każdy wytyka, tym bardziej że pada hasło "Nie stać cię?" <lol> Zatankuj 2 litry mniej i masz szkłapawcyk pisze:co do zmian, jakiś ładny felunek i kierunki z pomarańczowych na białe szkła! :mrgreen:
[ Dodano: 2008-08-07, 12:18 ]
Żeby było śmieszniej to w papierach jest wszędzie Audi 89 ABK2K i części typowe dla cabrio też są oznaczane do audi 89. Ale jak się będę upierał to wywalą mnie z klubu Audi80KORU pisze: Audi 80
Re: Audi 89 Cabrio dobry wybór nie tylko na lato
Autko jest standardowe. Ja nic nie zmieniam. Podoba mi się tuning ale w swoim chcę mieć 100% oryginału. Zresztą uważam że porównując do innych cabrio z tego rocznika ten ma elegancję która nawet dzisiaj cieszy oko.
Cieszy me serce, że nie chcesz zakładać do tak pięknego cabrio żadnych neonów, spojlerów, naklejek z diobłem itp. Sam na co dzień jeżdżę autkiem z targą i rozumiem Cię co znaczy huragan z prędkością 130 :lol:
audi cabrio i saab 900 biją wszystkie inne cabrio na świecie <ok>
tak trzymaj
Cieszy me serce, że nie chcesz zakładać do tak pięknego cabrio żadnych neonów, spojlerów, naklejek z diobłem itp. Sam na co dzień jeżdżę autkiem z targą i rozumiem Cię co znaczy huragan z prędkością 130 :lol:
audi cabrio i saab 900 biją wszystkie inne cabrio na świecie <ok>
tak trzymaj
-
- Forum Audi 80
Re: Audi 89 Cabrio dobry wybór nie tylko na lato
Raz wiaterek nas chłodzi a raz siedzimy jak w piekarniku. Warto sobie trochę poszaleć i na autostradzie przycisnąć do 160km/h. Wywieje z auta dosłownie wszystko. Bilety parkingowe, szmatkę do szyb etc. Wtedy zaczynamy rozumieć co to jest huragan. Dotyczy to szczególnie osób które siedzą z tyłu. Ale dla eksperymentu i odkurzenia wnętrza warto.
Dobrze masz jak nie chce sie sprzatac w AUDI tylko otwarty dach i przyspieszenie a za chwila auto jest czyste.Ładna OOOO podoba mi sie 8-)
POZDRAWIAM
Dobrze masz jak nie chce sie sprzatac w AUDI tylko otwarty dach i przyspieszenie a za chwila auto jest czyste.Ładna OOOO podoba mi sie 8-)
POZDRAWIAM