Bykom STOP
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
może ktoś z was rozszyfruje o co chodzi kolesiowi viewtopic.php?t=20941
Ja wymiekam 8-)
Ja wymiekam 8-)
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Kontakt:
następny "kwiatek" viewtopic.php?t=21162#214783 <ok>
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2008, 19:00 przez Kokolino, łącznie zmieniany 1 raz.
Takie coś powinno z mety do kosza lecieć, albo sie nauczy albo nie.kokolino1 pisze:następna "kwiatek" viewtopic.php?t=21162#214783 <ok>
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Kontakt:
A właśnie niech patrzy i sie zastanawiaj co napisał źle i niech inni też czytaja że, mogą czasami stać się pośmiewiskiem.FranoF1 pisze:Takie coś powinno z mety do kosza lecieć, albo sie nauczy albo nie.kokolino1 pisze:następna "kwiatek" viewtopic.php?t=21162#214783 <ok>
A co niech poczuje cymbał jeden z drugim troche wstydu.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Koledzy Prośba.
Mianowicie dziś przeglądjąc forum zauważyłem że My z podpisem "piszę poprawne po polsku" robimy czsem taskie byki że uu... :oops: :oops: i niestety ja wyjątkiem nie jestem mimo iż staram się sprawdzić to co napisałem.
I właśnie wpadłem na taki pomysł aby każdy z nas jakby zauważył byka u któregoś sympatyka (chodzi o modów bo tylko oni maja taką możliwość) edytowali post i poprawiali byki a reszta ewentualnie w specjalnie gdzieś tu na przyklejonym temacie pisała np kokolino w tym poście (link) nasadziłeś byki .
Co na ten temat sądzie myślę że wartoby było zwłaszcza że, sami upominamy innych o orty.
Mianowicie dziś przeglądjąc forum zauważyłem że My z podpisem "piszę poprawne po polsku" robimy czsem taskie byki że uu... :oops: :oops: i niestety ja wyjątkiem nie jestem mimo iż staram się sprawdzić to co napisałem.
I właśnie wpadłem na taki pomysł aby każdy z nas jakby zauważył byka u któregoś sympatyka (chodzi o modów bo tylko oni maja taką możliwość) edytowali post i poprawiali byki a reszta ewentualnie w specjalnie gdzieś tu na przyklejonym temacie pisała np kokolino w tym poście (link) nasadziłeś byki .
Co na ten temat sądzie myślę że wartoby było zwłaszcza że, sami upominamy innych o orty.
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
kokolino1, Mnie się podoba ten pomysł. Sam na pewno robię byki (chociaż podobnie jak Ty sprawdzam posty przed wysłaniem), a pisząc tyle różnych postów czasem już sam nie widzę co piszę 8-) . Tylko jak na takie edytowanie postów będą reagowali inni modowie. Ja ze swej strony zapewniam, że się nie pogniewam.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt: