B3 by MaciejaA Zimowa mala zmiana str. 9
Siemanko dziewczyny i chłopaki to ja Maciajaa niejaki :mrgreen: chcialbym przywitac wszystkich chlopaków i wszystkie dziewczyny i przy okazji znow zapodac fotki mojej maszyny fotki tym razem jak najbardziej swieże, a obok mojej niuni dzika bestia dua - prawdziwe zwierze :-> maskę mam u siebie w rdzy całą Ci którym się podoba niech ją pochwalą, a komu sie nie podobuje nech mi tu lepiej nic przykrego nie wypisuje zachęcam zatem do komentowania, a jak będą miłe komentarze to zabieram się dalej do rezania :!: Pozdrawiam Duokrejzola, czyli helołł Gabryśka!
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2008, 00:37 przez Maciejaa, łącznie zmieniany 5 razy.
helołłł Maciek co Ty tu łobuzujesz? foty wrzucasz i rymujesz? rymowanie to też moje zajęcie, aaa i ja tu widze tez swoje zdjęcie :mrgreen: ja Ciebie też pozdrawiam bracie, jeden z lepszych wariacie, wielkie joł od Mariolki
aaaa bym zapomniała fura jest wspaniała :!: buziole krejzole.
same świry :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aaaa bym zapomniała fura jest wspaniała :!: buziole krejzole.
same świry :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Zawsze podobał mi sie ROST DESIGN-nice,nice! :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Nie używaj wielokrotnie znaków interpunkcyjnych .
Nie używaj wielokrotnie znaków interpunkcyjnych .
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2008, 12:01 przez przemko1982, łącznie zmieniany 1 raz.
Majki majki masz auto jak z bajki hyhy jak z bajki dla dzieci choć Twoja maska wygląda jak wyciągnięta ze śmieci :mrgreen: ale zrobiłeś dobrego moda i teraz się wszystkim podoba wez im powiedz niech teraz poczekaja do wiosny, wtedy znow powroci w ielkim stylu Twoj projekt radosny. :!: chociaz .. napewno sie wczesniej zespocimy i znow mega sesje zrobimy <ok> choreografiesie wtedy zrobi inna a ja znow zaloze koszulke dziecinną dobra koncze to rymowanie i lecę na drugie sniadanie, jeszcze raz mowie ze wozek jest cacy, spadam bo jestem w pracy, buziole Ty mój krejzolu.
W niedziele sie widzimy i nie ma bata :!: duoooooooszołom.
W niedziele sie widzimy i nie ma bata :!: duoooooooszołom.