B3 by MaciejaA Zimowa mala zmiana str. 9
Maciejaa tylko idiota nie zmienia zdania, powiem Ci że Twoja maska jest jak najbardziej do uhahania :!:
Roststyle zaczyna do mnie przemawiać, więc nie krytykuje, nie musisz się obawiać.
Sorki za wcześniejsze, chybione oceny, pokój dla Ciebie, powodzenia, schodzę z Twojej sceny.
To by było na tyle koniec i kropeczka, poczekam jeszcze na fotki b3 ze środeczka
Roststyle zaczyna do mnie przemawiać, więc nie krytykuje, nie musisz się obawiać.
Sorki za wcześniejsze, chybione oceny, pokój dla Ciebie, powodzenia, schodzę z Twojej sceny.
To by było na tyle koniec i kropeczka, poczekam jeszcze na fotki b3 ze środeczka
lepsze od pań w bikini lub topless są tylko panie bez bikini i bez topless :mrgreen: z topless to najlepszy jest zespół disco polo my użyjemy pań w taki sposób, że nic nie zasłonia nam w autach .. póki co trzeba zacząć szukać takich pań co mają nie wystrzelone poduszki powietrzne :mrgreen:spaykee pisze: Może i brakuje gorących pań w bikini (może topless? :mrgreen: ), ale za to Wasze niunie nadrabiają ten brak. <ok>
Poza tym, zwykle panie rozkładają się na samochodach i albo je rysują, albo zasłaniają co ciekawsze... <rotfl2>
jasna sprawa :!:spaykee pisze:i zdrowe tylne zderzaki, oczywiście. :mrgreen: :mrgreen:
postaram sie nie zawieść .. jak zwykle zresztą :mrgreen:spaykee pisze:Liczę na Was. :mrgreen:
ps. juz niedlugo pazdziernik wiec zaczynam sie powoli rozgladac wsrod nowych swiezych przyjezdnych studentek <mikolaj>
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2008, 15:53 przez duo, łącznie zmieniany 2 razy.
ja wole nasze wschodniopolskie te słowanki pewniejsze .. tu gorące są dziewczyny nie są z litwy, ukrainy słowiańska w nich żyłach płynie krew .. każda jedna da buziaka żadna zła nie będzie taka pocałować przeciez dziś się da :mrgreen:spaykee pisze:Tylko, że ja do LBN mam kilkaset ładnych jak Polska długa i szeroka kilometrów do przebycia. <ok> Zapraszam na pomorze. :mrgreen: Tu dopiero są gorące dziewczyny... :lol: :mrgreen: <ok>