audi s2 z pakietem rs2 na silniku :)
-
- Forum Audi 80
- DeS
- Audi 80 Klub
- Imię: Paweł
- Model: Audi A8
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
Jeśli nie na pachołkach to szczerze gratuluję osiągów bo są porażające. :shock: <ok>staszek quattro pisze:i nawet niezle sie odpycha , na pewno na pacholkach nie bylo kreconeDeS pisze:Hmmmmmmmm... wygląda nieprawdopodobnie dobrze 8-)
Zapomnialem dodac ze program jest mede in niedzwiadek na 1.9 bara z dolu
-
- Forum Audi 80
bo czlowiek niestety musi auto do swoich potrzeb dopasowac , inaczej wszyscy by jezdzili s1 , ja na szczescie mam drugi dupowoz a4 1.8t Q i z bialego moglem zrobic zabawkeB4ME pisze:kosmos.... patrząc na takie samochodu zastanawiam się poco inni (w tym ja) zaśmiecają to forum swoimi "extra" furmankami... żal dla nas... respekt dla takich jak TY! <ok> :evil: :shock:
Ale sa tez minusy , auto nie chce bokami za bardzo chodzic , na seri po czipsie byla bajka , drifty szly z taka lekkoscia ze az przyjemne to bylo , a teraz kupa
- Fighter001
- Forum Audi 80
Trzy najlepsze teksty " Zdupcaj Kur... wsioku" , " Warszawski Chu.." i " Po Warszawiakach to się można spodziewać takich rzeczy... Bo on ma auto z leasingu Kur.." hahaha Rozwalily mnie... <bravo>
Auto ładnie sie odpycha... Sprawdzałeś V-MAX ?
EDIT: Stanowczo potrzebny Ci jest głośniejszy klakson, taki żeby bylo go slychac z pół kilometra... <ok>
Auto ładnie sie odpycha... Sprawdzałeś V-MAX ?
EDIT: Stanowczo potrzebny Ci jest głośniejszy klakson, taki żeby bylo go slychac z pół kilometra... <ok>
-
- Forum Audi 80