A ja myślę, że już będziesz rozważniejszy przy kolejnych testach.
Niestety nauka kosztuje.
Ja mam pytanie. Jak Ci się jeździ V-ka po przesiadce z 7A? Niby moce podobne ale jednak charakterystyka silnika zgoła inna.
[8b AAH CQ ] koła się kręcą licznik szaleje...
dach jest zielony, baaaaaaaardzo ciemny. hm wrażenia... oj są fajne, w 7A było bardziej czyć momentalne/ gwałtowne odejście, tu ciagnie jak diabeł od dołu do końca równiutko... hehe juz sie przyzwyczailem i czasem jak wcisne zeby wyminąć auto to nieczuje a tu na liczniku 100 po mieście i szybko na pedał hamulca bo az strach... naprawde trzeba sie opamietać.
fajne jest w nim to ze mozna go pozamulać i jeździć do 2,5 tysia obrotów jak dziadek a dla niego to zaden bół elastyczność naprawde niespotykana w żadnej rzędówce.
Z racji takiej ze mi sie znudzila troche ta moć to wezme sie za dolot może skonstrółuje ITB, ale musze narazie ogarnąć temat jak poradzić sobie z przepływką i czy ogarnie to komp seryjny... więc jeśli ktoś ma jakies wiadomosci w tej tematyce(strojenie kompa, ITB,itp o kompie i dolocie ogolnie to bardzo bym był wdzięczny bo ja raczej lubie mechaniczne zabawki niż elektronike... no ale gaźników nie ma sesu wkładać bo nie uzyska sie nawet kszty ekonomii, wiec trzeba się wziąść i za elektronike... narazie ciche plany więc ciiiiiichoooo
Na pierwszej stroniepare nowych klatek:) jak narazie na pocieszenie
fajne jest w nim to ze mozna go pozamulać i jeździć do 2,5 tysia obrotów jak dziadek a dla niego to zaden bół elastyczność naprawde niespotykana w żadnej rzędówce.
Z racji takiej ze mi sie znudzila troche ta moć to wezme sie za dolot może skonstrółuje ITB, ale musze narazie ogarnąć temat jak poradzić sobie z przepływką i czy ogarnie to komp seryjny... więc jeśli ktoś ma jakies wiadomosci w tej tematyce(strojenie kompa, ITB,itp o kompie i dolocie ogolnie to bardzo bym był wdzięczny bo ja raczej lubie mechaniczne zabawki niż elektronike... no ale gaźników nie ma sesu wkładać bo nie uzyska sie nawet kszty ekonomii, wiec trzeba się wziąść i za elektronike... narazie ciche plany więc ciiiiiichoooo
Na pierwszej stroniepare nowych klatek:) jak narazie na pocieszenie
jak mi nie wyjdzie walka z nowym dolotem i podnoszenie mocy wolnossącego to napewno pomyśle o kompresorze bo jest prostsze:)
[ Dodano: 2009-01-20, 03:34 ]
Nowe fotki, pojechałem zaorałem, banana zlapalem i jestem coraz bardziej dumny z Coupejki. doposazylem troche oryginalnych pierdół:) wszystko na str 1 i na http://www.foblo.pl/profil/motoryzacja/
[ Dodano: 2009-01-20, 03:34 ]
Nowe fotki, pojechałem zaorałem, banana zlapalem i jestem coraz bardziej dumny z Coupejki. doposazylem troche oryginalnych pierdół:) wszystko na str 1 i na http://www.foblo.pl/profil/motoryzacja/
QUATTRo po prostu miód. Najlepsze w tym aucie to to że jest oooooostro ładne. Wymawiam właścicielowi to przy każdej okazji, a najczęściej jak wjedzie do mnie na podwórko i przyćmi wyglądem moją 90ątke, przed remontem blacharskim.....
Piękne auto jedno z niewielu b4 które mi się naprawdę podobają.
PS: tylko popracuj jeszcze nad spadkiem mocy, bo puki co mój JS daje lepiej z rury:p tylko ciiiii bo się wyda.
Piękne auto jedno z niewielu b4 które mi się naprawdę podobają.
PS: tylko popracuj jeszcze nad spadkiem mocy, bo puki co mój JS daje lepiej z rury:p tylko ciiiii bo się wyda.