Sprzedane
Oj, patrzy ale tak żeby dla niego było dobrze. Ja np. mam reflektory DEPO, a chciałem od niego wycyganić Hella - nie dał się skubaniecRaKo pisze:Solskier, troche to dziwne bo ubezpieczyciel nie patrzy co Ty miałeś nazakładane,tylko patrzy w dokumenty i w katalog,aha b4 tdi czyli zwykła w dowodzie nic nie napisane o dodatkowym pakiecie ,no to katalog i patrzy,rok ,kilometry = i dla przykładu 1200zł za wszystko,więc dziwi mnie że zapłącili za zderzak od ESki.Poprawcie mnie jak się mylę <ok>
Duo całe szczęście, że nic mi się nie stało - bo przecież mam młodą żoną i nie mógłbym się nią należycie zająć :mrgreen: Musiałbym wtedy ją Tobie podrzucić, a to by było dosyć ryzykowne :mrgreen:
Solskier facet był ubezpieczony w InterRisk i rzeczoznawca stwierdził, iż papiery z wyceną przyjdą do 2 tygodni, a na wypłatę trzebabędzie poczekać pewnie co najmniej kolejne 2 tygodnie Jeżeli przyznana kwota na wypłatę będzie niska, to wybiorę opcję "rachunki" i kupię nowy ori zderzak w ASO, który tam kosztuje 1316 zł :mrgreen: [/b]
maniek75 piękniejszego koloru nie ma :mrgreen:
Jeszcze, by do rozwodu doszło <mikolaj>duo pisze:Seba dobrze wiesz ze miala by dobrze i raczej nie powinna narzekać :mrgreen:Bastek pisze: Duo całe szczęście, że nic mi się nie stało - bo przecież mam młodą żoną i nie mógłbym się nią należycie zająć :mrgreen: Musiałbym wtedy ją Tobie podrzucić, a to by było dosyć ryzykowne :mrgreen:
oj odrazu do rozwodu no tak moze lepiej zyc w nieswiadomosci, zreszta ja mam problemy z byciem wiernym .. nieeeeee to nie bylby dobry pomysł - zostaje tak jak jest ( dla jej dobra ) :mrgreen:Bastek pisze:Jeszcze, by do rozwodu doszło <mikolaj>duo pisze:Seba dobrze wiesz ze miala by dobrze i raczej nie powinna narzekać :mrgreen:Bastek pisze: Duo całe szczęście, że nic mi się nie stało - bo przecież mam młodą żoną i nie mógłbym się nią należycie zająć :mrgreen: Musiałbym wtedy ją Tobie podrzucić, a to by było dosyć ryzykowne :mrgreen:
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Tyle to zapewnoe kosztuje cały zderzak z kratkami i wzmocnieniem a sama skorupa pewnie nawet połowy nie kosztuje tak samo było w moim przypadku gdzie nie policzyli mi zderzaka tylko sama skorupe.... ładnie wyszły Ci te taszki, grati <ok>Bastek pisze:Jeżeli przyznana kwota na wypłatę będzie niska, to wybiorę opcję "rachunki" i kupię nowy ori zderzak w ASO, który tam kosztuje 1316 zł