..::Audi Coupe by Ezumaru::.. => Str. 1 <= Pożegnanie
No i stało się, moja coupetka jest na sprzedanie. Chętnych zapraszam do działu sprzedaży na zapoznanie się z ogłoszeniem. Nie bujcie nic, zostaję przy 80'tce. W planach jest sedan z zetorem pod machą <cieszy> Siła wyższa, potrzebuje praktyczniejszego wozidełka, ale nie mam zamiaru rezygnować z starej dobrej 80'tki <ok>
No dobra, po namowach chyba każdego z kim rozmawiałem i własnych przemyśleniach nie sprzedaję jednak mojej coupety . Głównym powodem były wystrzały gazu i dwie wysadzone przepływki, więc zamiast sprzedawać, pozbędę się źródła. Zakładam sekwencję jak tylko dostane pożyczkę (czego ja nie zrobię dla tego auta <lol> ). Za dużo zrobiłem i za dużo chce jeszcze zrobić żeby sprzedać to autko jednak <ok>
No i wszystko porobione, niunia dostała nową instalacje sekwencyjną podtlenku-LPG <czesiek> na sterowniku Stag 300 oraz wtryskach Valtek'a. Pracuje to ładnie i przede wszystkim nie będzie już wystrzałów gazu <ok>
Ujawniła się również przyczyna dlaczego silniczek nie chciał pracować na Pb, najzwyczajniej w świecie umarła pompa paliwa. Założona jest od razu nowa firmy HPR. Wszystko działa teraz ładnie i bez problemów. Jestem również w trakcie sprawdzania spalania na nowej instalacji, na razie wygląda to obiecująco. Jedynie muszę podjechać na drobną regulację.
A z okazji powrotu niuni do pełni zdrowia mycie i polerowanko + mały modzik stylistyczny 8-) Założyłem ori grill i pomalowałem ramkę na mat, ładnie wyszło, a tak przy okazji to brakowało mi kółek z przodu dlatego ta zmiana. <ok>
Fotki ( po ciemku już, ale widać co i jak ) :
Dalsze mody wkrótce <lol> Pozdro
Ujawniła się również przyczyna dlaczego silniczek nie chciał pracować na Pb, najzwyczajniej w świecie umarła pompa paliwa. Założona jest od razu nowa firmy HPR. Wszystko działa teraz ładnie i bez problemów. Jestem również w trakcie sprawdzania spalania na nowej instalacji, na razie wygląda to obiecująco. Jedynie muszę podjechać na drobną regulację.
A z okazji powrotu niuni do pełni zdrowia mycie i polerowanko + mały modzik stylistyczny 8-) Założyłem ori grill i pomalowałem ramkę na mat, ładnie wyszło, a tak przy okazji to brakowało mi kółek z przodu dlatego ta zmiana. <ok>
Fotki ( po ciemku już, ale widać co i jak ) :
Dalsze mody wkrótce <lol> Pozdro
fajnie , co do ramki to jesli Ci sie zdarzy tak ze bedzie czarny mat odpryskiwal, nawet w takich ilosciach punktowych jak glowka szpilki polecałbym ci wtedy pomalowac ramke motipem czarnym na wysokie temp i potem na to nałóż jeszcze motip klar rowniez na wysokei temp i wygrzej i nie bedzie nic w razie czego odpryskiwac,
heh i o ile pamietam ze zlotu sciagnij te listwy ktore kiedys byly "chromowe"
Pozdrowki <ok>
heh i o ile pamietam ze zlotu sciagnij te listwy ktore kiedys byly "chromowe"
Pozdrowki <ok>
-
- Forum Audi 80
Jakoś tak wyjszło że wraz z kolegą Łukaszem(Palus) postanowiliśmy zrobić sobie mini-spota u niego w Pszczynie. Zaczęło się od powitania na parkingu Kauflandu, później była kawka w knajpce, jedzonko w McDolaldzie <lol>, wypadzik do Bielska do Norauto kończąc na modzeniu w garażu Palus'a <ok>
Zrezaliśmy obydwoje czerwone podświetlanie budzików, efekty rezanka poniżej i dorobiliśmy się fajnych breloczków Audi
A tu macie kilka fotek ze spotkanka jak również z rezanka (się zrymowało, hehe).
Spotkankie :
Garaż Palus'a aka modziarnia :mrgreen: :
Zrezane podświetlanie (moje/Palus'a) :
I na końcu, nowy breloczek <ok> :
Pozdro i do następnego posta <czesiek>
Zrezaliśmy obydwoje czerwone podświetlanie budzików, efekty rezanka poniżej i dorobiliśmy się fajnych breloczków Audi
A tu macie kilka fotek ze spotkanka jak również z rezanka (się zrymowało, hehe).
Spotkankie :
Garaż Palus'a aka modziarnia :mrgreen: :
Zrezane podświetlanie (moje/Palus'a) :
I na końcu, nowy breloczek <ok> :
Pozdro i do następnego posta <czesiek>