[ Moje B3 1,8]
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- siwy.mat.sg
- Forum Audi 80
Nie niee..... Słuchaj jak to się stało że mam 80 z 1987r. z tym samym silnikiem co ty masz, tego samego koloru i wyposażenia ... A jak dodam ci że Audine mam już ponad 9 lat.... nadchodzi już pomału 10 roczek ....
ALE POWIEM CI JEDNO PORÓWNUJĄC MOJĄ 80 DO TWOJEJ TO MOJA TO POROSTU KLEKOT... :mrgreen: A TWOJA <ok> TAK ZADBANA ŻE BRAK MI SŁÓW
<ok> GRATULACJĘ..... <ok>
(przepraszam moderatorów za duże litery)
ALE POWIEM CI JEDNO PORÓWNUJĄC MOJĄ 80 DO TWOJEJ TO MOJA TO POROSTU KLEKOT... :mrgreen: A TWOJA <ok> TAK ZADBANA ŻE BRAK MI SŁÓW
<ok> GRATULACJĘ..... <ok>
(przepraszam moderatorów za duże litery)
Dzięki za tyle miłych słów!
Tak w ramach odpowiedzi:
-kierownica: wiem że nie bardzo pasuje ale ori jest trochę za duża, poza tym tą kierownicę mam od 19 lat, przejechałem z nią w obu audi koło 300 tys. km i przyzwyczaiłem się do niej....
-czarne blachy: żal się będzie z nimi rozstać... przy trzecim dowodzie rejestracyjnym już się ich nie uda zachować.
-"tuning": jak widzicie zmian jest niewiele i pewnie tak zostanie. (dojdą w końcu szyby i lusterka elektryczne ale to tylko uzupełnianie wyposażenia)
wierność : ja -jej, ona - mnie. Ona dostaje najlepsze części a ja mam pewność że dojadę tam gdzie chcę i wrócę.
-kręcenie silnika: faktycznie ponad 7 tys. rpm. to do zdjęcia zwykle jest mniej.
-rocznik: 1987... nie przeszkadza to ani mnie ani jej... a w lutym to chyba imprezę zrobię....10 lat tym samym autem...
Jeszcze raz dzięki za tak pozytywną ocenę!
Tak w ramach odpowiedzi:
-kierownica: wiem że nie bardzo pasuje ale ori jest trochę za duża, poza tym tą kierownicę mam od 19 lat, przejechałem z nią w obu audi koło 300 tys. km i przyzwyczaiłem się do niej....
-czarne blachy: żal się będzie z nimi rozstać... przy trzecim dowodzie rejestracyjnym już się ich nie uda zachować.
-"tuning": jak widzicie zmian jest niewiele i pewnie tak zostanie. (dojdą w końcu szyby i lusterka elektryczne ale to tylko uzupełnianie wyposażenia)
wierność : ja -jej, ona - mnie. Ona dostaje najlepsze części a ja mam pewność że dojadę tam gdzie chcę i wrócę.
-kręcenie silnika: faktycznie ponad 7 tys. rpm. to do zdjęcia zwykle jest mniej.
-rocznik: 1987... nie przeszkadza to ani mnie ani jej... a w lutym to chyba imprezę zrobię....10 lat tym samym autem...
Jeszcze raz dzięki za tak pozytywną ocenę!
Ładny egzemplarz, Imponująca prędkość biorąc pod uwagę gaz no i lata auta, i jedyne co mnie dziwi to fakt, że rozkręciłeś silnik do ponad 7000rpm (chyba na gazie) bo u mnie bez względu na rodzaj paliwa odcięcie jest przy 6400 i ni gżdyla więcej. Niemniej jednak życzę tobie wielu niezawodnych kilometrów i szerokich i równych dróg.