tuning mojej audi
tuning mojej audi
oto link do strony czekam na komentarze i czekam na propozycje zmian i opinie
http://www.centrum.audi80.pl/component/ ... catid,138/
auto sam tak zaprojektowałem i jest to mój projekt od podstaw!!! ciągłość malowania jest na dachu a konczy sie na tylnej lotce . pozdrawiam dzieki za opinie i komentarze i podpowiedzi, dodam ze felgi są 16 i koncówka też jest juz inna od wydechu . sory za założenie nowego postu pojawiły sie zmiany w aucie lampa treser oraz wydech. Tuning komory silnika do tego stożek K&N zabudowany w puszce od piwa . fotki
http://www.centrum.audi80.pl/component/ ... catid,138/
auto sam tak zaprojektowałem i jest to mój projekt od podstaw!!! ciągłość malowania jest na dachu a konczy sie na tylnej lotce . pozdrawiam dzieki za opinie i komentarze i podpowiedzi, dodam ze felgi są 16 i koncówka też jest juz inna od wydechu . sory za założenie nowego postu pojawiły sie zmiany w aucie lampa treser oraz wydech. Tuning komory silnika do tego stożek K&N zabudowany w puszce od piwa . fotki
Ostatnio zmieniony 04 lis 2008, 16:58 przez avantrs, łącznie zmieniany 5 razy.
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Ciekawa koncepcja kolorystyczna, pomimo ze nie jestem zwolennikiem laminatu to auto wyglada dość ciekawie <ok> chociaż jest pare rzeczy które mnie osobiście kłują w oko. Generalnie audi nie nadjae sie do tego typu tuningów - takie jest moje zdanie.
Ostatnio zmieniony 05 paź 2008, 15:14 przez Solskier, łącznie zmieniany 1 raz.
- tomziel_20
- Forum Audi 80
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Pomimo tego, iż nie jestem zwolennikiem tego rodzaju przeróbek samochodów tej marki, powiem Ci, że nawet mi się spodobał ten Twój Avant. Jedyne czego mi w tej koncepcji brakuje, to brak ciągłości tego ciemnego malowania, na tylnej pokrywie. Przydała by się również, blenda z 90-ki na tył. Albo chociaż ta obecna, polakierowana w kolor nadwozia, bo ta czarna to teraz do niczego w tym aucie nie pasuje
To jest Twój projekt, czy już takie kupiłeś?
To jest Twój projekt, czy już takie kupiłeś?
witam to mój projekt wszystko zaplanowałem i po cześci wykonałem sam audi ma pomalowaną blende i dach oraz lotke na fotkach to widać tylko dokładnie tzreba sie przyjrzec.
[ Dodano: 2008-10-05, 20:41 ]
Pomimo tego, iż nie jestem zwolennikiem tego rodzaju przeróbek samochodów tej marki, powiem Ci, że nawet mi się spodobał ten Twój Avant. Jedyne czego mi w tej koncepcji brakuje, to brak ciągłości tego ciemnego malowania, na tylnej pokrywie. Przydała by się również, blenda z 90-ki na tył. Albo chociaż ta obecna, polakierowana w kolor nadwozia, bo ta czarna to teraz do niczego w tym aucie nie pasuje
[ Dodano: 2008-10-05, 20:41 ]
Ostatnio zmieniony 10 paź 2008, 23:20 przez avantrs, łącznie zmieniany 1 raz.
Iruś zawstydziłeś mnie :oops: jeszcze dodam, że handluję częściami do audi - jak coś potrzeba to zapraszamIC69 pisze:duo, ty to masz łebduo pisze:dałbym czarne soczewki i tyl tresery
avantrs, gdybyś jakimś cudem jeszcze nie znał tego gościa, to jest to nasz klubowy stylista i jest w tym cholernie dobry <ok> Tak, że przemyśl jego słowa