MOJE AUDI 80 B4 (BENZ.+ GAZ) !!!!!OCENIAJCIE!!!!!
Przykro mi bardzo....nie mam obrotomierza i dlatego nie mogę porównać prędkości obrotowej silnika.benek77 pisze:Ładne autko kolorek też niczego sobie ale przydały by się fotki wnętrza. Moje pytanie jest odnośnie prędkości obrotowej silnika (mniej więcej) przy tych 200 km/h bo interesuje mnie jaka jest różnica pomiędzy automatem, a manualem, bo automat masz 4-ro biegowy jak mniemam :?:
[ Dodano: 2008-10-06, 16:07 ]
Przywiozłem z Niemiec nowe oryginalne kołpaki......jak założę to dam fotkeMarcys_s pisze:Koledzy maja racje; Twój dyliżans jest b. ładny ale mogłbyś coś zrobić z tymi kołpakami - zupełnie niepasuja. Swoją drogą nawet orginalne felgo 10-szprychowe felgi znacznie upiększą poczciwą 80tkę
Ladny sedanik, to ze w automacie to duzy plus zwlaszcza w korkach Sam czesto jezdze Audi 80 automat tylko ze B3 1,8 i naprawde sobie chwale bo ladnie to chodzi
Spalanie nie jest duzo wieksze niz w manualu oczywiscie zalezy od stylu jazdy i ciezkosci nogi ale cos kosztem czegos a za komfort niestety sie placi
Spalanie nie jest duzo wieksze niz w manualu oczywiscie zalezy od stylu jazdy i ciezkosci nogi ale cos kosztem czegos a za komfort niestety sie placi
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80