tuning mojej audi
Generalnie mi się podoba i jedynie zderzaki mi nie podchodzą, W przednim nie podobają mi się wloty i ogólnie jest jakiś taki zbyt masywny, z tyłu natomiast wygładzenie nie do końca przemyślane, żeby tył się ładnie prezentował należałoby go bardziej zaokrąglić (zlikwidować to załamanie), no i dać progi w kolor auta. Ogólny zarys modyfikacji jest przemyślany i w miarę konsekwentny i może się podobać. Pochwal się fotkami wnętrza.
To ja coś dodam <ok>
Koniecznie na na wydech jakaś końcóweczka, tak fi-80 nie wiecej, i to dwururka.
Lampki zespolone, albo kierunki dymione i do tego makijaż reflektorów tych co masz, blenda natył z 90-siątki lub Tresery i felunek 16- a jeszcze lepiej 17-stki, najlepiej z rantem.
maska pod kolor, jak sugerowali koledzy wyzej i do tego nie zapomnij o lusterkach.
Zderzak trochę wielki ale większa fela powinna to jakoś wynagrodzić. Ogólnie projekt jest nie zły, ale do małych poprawek <ok> Więc działaj i czekamy na efekty.
Koniecznie na na wydech jakaś końcóweczka, tak fi-80 nie wiecej, i to dwururka.
Lampki zespolone, albo kierunki dymione i do tego makijaż reflektorów tych co masz, blenda natył z 90-siątki lub Tresery i felunek 16- a jeszcze lepiej 17-stki, najlepiej z rantem.
maska pod kolor, jak sugerowali koledzy wyzej i do tego nie zapomnij o lusterkach.
Zderzak trochę wielki ale większa fela powinna to jakoś wynagrodzić. Ogólnie projekt jest nie zły, ale do małych poprawek <ok> Więc działaj i czekamy na efekty.
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
popieram zdanie kolegi..Marcin19l pisze:a mnie sie podoba nie jest zwieśniaczona ale zrobiona inaczej niz wszystkie
mialeś odwagę i pomysł, więc za to gratki.. generalnie przedni zderzak wydaje się zbyt masywny, może to bym zmieniła, maske bym zostawiła tak jak jest, jak będzie cala czarna, to jakos będzie się zbytnio rzucało w oczy, dla przeciętnego czlowieka bedzie to wyglądać jako element do malowania teraz jest oryginalnie i wcale nie leci tu wsią - takie jest moje skromne zdanie
A w przyszlości może oczka niuni zmień :?:
Tylko taka moja sugestia a Ty rob jak serduszko i rozum podpowiada. Pozdrawiam <ok>
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witam.
większość moich sugestii napisali poprzednicy ale i tak pokuszę o napisanie paru zdań.
obecny stan auta jest ciekawy. malunek na masce jest dobry. nadaje rysy sportowe, pomalowanie całej maski w jeden kolor byłoby bez sensu.
koledzy którzy się czepiają zderzaka raczej nie mają racji, ale brakuje mi lamp w tym zderzaku i skoro jest zderzak to wypadałoby być konsekwentnym w postaci progów i prawdopodobnie tylnego zderzaka.
ciekawy motyw jest z tymi diodkami we wlotach - za to plus
wymianie niestety podlegają przenie lampy. najlepiej na soczewki
z tyłu oprócz kombinacji z lampami wypadałoby zrobić coś z blendą pod zderzak (albo kolor lamp albo nadwozia) i dokończyć motyw czarnego pasa na aucie
wygląd poprawiłyby ciemne szyby
chociaż ciemne felgi nie są w moim stylu to tutaj przyznaję kolejnego plusika
lustereczka też można przemalować
wydech nie wiem jaki załozyłeś
Mam nadzieję ze obecny wygląd to początkowa faza przemian srebrnej strzały na jedno z najładniejszych i najciekawszych samochodów w klubie. Pytaj się, szukaj koncepcji i zmieniaj dalej bo na razie jesteś dobrej drodze.
<ok> Powodzenia w dalszej pracy Adam <ok>
większość moich sugestii napisali poprzednicy ale i tak pokuszę o napisanie paru zdań.
obecny stan auta jest ciekawy. malunek na masce jest dobry. nadaje rysy sportowe, pomalowanie całej maski w jeden kolor byłoby bez sensu.
koledzy którzy się czepiają zderzaka raczej nie mają racji, ale brakuje mi lamp w tym zderzaku i skoro jest zderzak to wypadałoby być konsekwentnym w postaci progów i prawdopodobnie tylnego zderzaka.
ciekawy motyw jest z tymi diodkami we wlotach - za to plus
wymianie niestety podlegają przenie lampy. najlepiej na soczewki
z tyłu oprócz kombinacji z lampami wypadałoby zrobić coś z blendą pod zderzak (albo kolor lamp albo nadwozia) i dokończyć motyw czarnego pasa na aucie
wygląd poprawiłyby ciemne szyby
chociaż ciemne felgi nie są w moim stylu to tutaj przyznaję kolejnego plusika
lustereczka też można przemalować
wydech nie wiem jaki załozyłeś
Mam nadzieję ze obecny wygląd to początkowa faza przemian srebrnej strzały na jedno z najładniejszych i najciekawszych samochodów w klubie. Pytaj się, szukaj koncepcji i zmieniaj dalej bo na razie jesteś dobrej drodze.
<ok> Powodzenia w dalszej pracy Adam <ok>