Czy my się zmieniamy na forum kynologiczne?
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Czy my się zmieniamy na forum kynologiczne?
Albo jakichś innych obrońców praw zwierząt?
Nic nie mam do zwierzaków, lubię i kocham je. Sam mam dwa kociaki w domu ale to jest forum motoryzacyjne zdaje się :roll:
viewtopic.php?t=19349
Założyła temat, no ok. jakoś to przełknąłem ale teraz sama go "ciągnie".
Nic nie mam do zwierzaków, lubię i kocham je. Sam mam dwa kociaki w domu ale to jest forum motoryzacyjne zdaje się :roll:
viewtopic.php?t=19349
Założyła temat, no ok. jakoś to przełknąłem ale teraz sama go "ciągnie".
ehhh nie wiem co myślec, ale co to ma wspólnego z motoryzacją :roll:
Czy Ci ludzie nie mają już o czym pisać/zakładać tematów
edit:
otrzymałem pw od Gośki :lol:
Też niechce być nie miły, ale chętnie bym jej napisał, że ma sobie zmienić forum <lol>
Czy Ci ludzie nie mają już o czym pisać/zakładać tematów
edit:
otrzymałem pw od Gośki :lol:
Ja mam do Ciebie prosbe, czy ten koles moze wreszcie przystopowac ? i sie ode mnie odpie...ć?
Danek o Ciebie chodzi :roll: <lol>to jest pW jaki ja od niego dostałam i mu odpisałam... ja naprawde nie chce byc niemiła, a napisze wprost wkurwia mnie ten koles coraz bardziej bo jest upierdliwy jak za ciasne stringi i mam nadzieje ze inni moderatorzy badz admini sa ludzmi rosądnymi i mogą mu zwrócic uwage, ja rozumiem, ze ten kolega sie za bardzo wczuł w swoja role, ale i moja cierpliwosc ma pewne granice... a w koncu nie wyrobie i bede bardzo niemiła bo sie juz we mnie zbiera
Też niechce być nie miły, ale chętnie bym jej napisał, że ma sobie zmienić forum <lol>
- Danek
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Tak to o mnie pisze. Zwróciłem jej kulturalnie uwagę, żeby zwracała większą uwagę na poprawną pisownię (interpunkcja) i ogonki, bo raz ich używa, a raz nie. To niech się zdecyduje. A ona na to, że przeginam itp, itd. Zrobiłem to na PW, żeby nie było zaraz dymu na forum, ale widzę, że nie dotarło
. Może i mam do niej negatywny stosunek bo mi podpadła ale nie nadużywam wobec niej swoich uprawnień i działam zgodnie z regulaminem. Poza tym nie jestem niegrzeczny, więc skoro jej się nie podoba tutaj to sory ale nic na to nie poradzę, to jej problem.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Szczerze Wam powiem, że nie mam nic do tego tematu.
Lepiej jest jak ktoś pisze z sensem o psach niż bawi się we wstaw ostatnią literkę.
Na każdy temat
Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi i nie tylko związane z motoryzacją.
Danek, wyluzuj troszkę i nie kieruj się uprzedzeniami. Musisz być obiektywny jak ... Ziobro
:mrgreen:
Lepiej jest jak ktoś pisze z sensem o psach niż bawi się we wstaw ostatnią literkę.
Na każdy temat
Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi i nie tylko związane z motoryzacją.
Danek, wyluzuj troszkę i nie kieruj się uprzedzeniami. Musisz być obiektywny jak ... Ziobro
- Danek
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Doc pisze:Danek, wyluzuj troszkę i nie kieruj się uprzedzeniami. Musisz być obiektywny jak ... Ziobro:mrgreen:
Tylko, że ja jej nie napisałem ani słowa jeśli chodzi o psi wątek. Nie kieruję się uprzedzeniami, działam w ramach Regulaminu. Robię to spokojnie, grzecznie i kulturalnie. Rozumiem, że mam nie zwracać uwagi na totalny brak znaków interpunkcyjnych, wielkich liter, ortografy, brak "ogonków" (jak raz są użyte, a raz nie, w zależności "jak palec podejdzie"
Szybciej sam się zamknę Kokolino1kokolino1 pisze:Pozamykaj wszystkich <ok> <ok> <ok>