konkurs i nagrody.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
konkurs i nagrody.
Cześć. Ścisła tajemnica Panowie.
Niebawem będę miał od Gadu Gadu ciekawe gadżety dla naszego klubu.
Będa to głośniki do komputera, ramki, płyty CD, filmy i szereg innych rzeczy, które załatwiłem.
Będzie to dedykowane i oficjalne dla nas.
Prosiłbym o pomoc i pomysły odnośnie takiego konkursu.
Do dyspozycji mamy bota o nr GG 401.
Jak on wygląda od strony administracji ?
Ano jest sobie panel www w którym widać co który user pisał. Można losować pośród nich. Można ustawić autoresponder w bocie, można odpowiedzi kierować do bota. Bot masowo moze odpowiadać userom.
Nie musimy z tego korzystać oczywiście.
Może macie jakieś pomysły odnośnie konkursu ?
Niebawem będę miał od Gadu Gadu ciekawe gadżety dla naszego klubu.
Będa to głośniki do komputera, ramki, płyty CD, filmy i szereg innych rzeczy, które załatwiłem.
Będzie to dedykowane i oficjalne dla nas.
Prosiłbym o pomoc i pomysły odnośnie takiego konkursu.
Do dyspozycji mamy bota o nr GG 401.
Jak on wygląda od strony administracji ?
Ano jest sobie panel www w którym widać co który user pisał. Można losować pośród nich. Można ustawić autoresponder w bocie, można odpowiedzi kierować do bota. Bot masowo moze odpowiadać userom.
Nie musimy z tego korzystać oczywiście.
Może macie jakieś pomysły odnośnie konkursu ?
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Kurna, źle wytłumaczyłem może. To jeszcze raz.
Załatwiłem dla nas, dla naszego klubu wiele fajnych gadżetów.
Głośniki do komputera, płyty CD różne, filmy DVD, smycze, ramki do obrazków itp itd. Wszystko to oczywiście jest nowe, zakupione wyprodukowane.
Mamy zatem takie gadżety. Bez logo klubu oczywiście, ale są to nazwijmy nagrody.
Pytanie i prośba do Was o pomoc w obmyśleniu fajnego konkursu w naszym klubie w efekcie którego nasi userzy będą mogli te nagrody wygrać

Załatwiłem dla nas, dla naszego klubu wiele fajnych gadżetów.
Głośniki do komputera, płyty CD różne, filmy DVD, smycze, ramki do obrazków itp itd. Wszystko to oczywiście jest nowe, zakupione wyprodukowane.
Mamy zatem takie gadżety. Bez logo klubu oczywiście, ale są to nazwijmy nagrody.
Pytanie i prośba do Was o pomoc w obmyśleniu fajnego konkursu w naszym klubie w efekcie którego nasi userzy będą mogli te nagrody wygrać
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Solskier
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Fajny pomysł, to może pomyśleć może nad osobą która wniosła swoimi postami (nie koniecznie dużą ich ilościa bo jak wiadomo ilość do jakości nie ma nic wspólnego
) ale jakościa odpowiedzi, pomocy itd na naszym forum, dla przykadu mozna był by wyłonić paru kandydatów z każdego woj. i z tej grupy wybrać najlepszą osobe - najbardziej zasłużoną.