Moderatorzy
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Moderatorzy
Ponieważ przybywa nam userów w tym również dzieci neostrady, pomyslalem, ze przydałaby się dodatkowa moderatorska krew.
Starzy Moderatorzy nie mogą mieć oczu wszędzie.
Nie trzeba daleko szukać ... nie ma nikogo lepszego niż ktoś z grupy Sympatyków.
Ankiety uważam, że nie ma sensu robić, bowiem jest ona jawna i dyskusja Sympatyków o Sympatyku byłaby głupia lub tez niesmaczna.
Każdy Sympatyk był poddany głosowaniu zanim się tu zjawił, wiec to poniekąd załatwia sprawę.
Czy ktoś z Was, ma czas, chęć, ochotę objąć taką rangę ? Zwracać uwagę na nazywanie tematów, czy są one w odpowiednim miejscu, bluzganie, chamstwo, merytorykę robić to dość czynnie i w miarę systematycznie ?
Póki co zgodził się Labiel, którego dodałem do grupy Moderatorów. Czy ktoś jeszcze ?
Starzy Moderatorzy nie mogą mieć oczu wszędzie.
Nie trzeba daleko szukać ... nie ma nikogo lepszego niż ktoś z grupy Sympatyków.
Ankiety uważam, że nie ma sensu robić, bowiem jest ona jawna i dyskusja Sympatyków o Sympatyku byłaby głupia lub tez niesmaczna.
Każdy Sympatyk był poddany głosowaniu zanim się tu zjawił, wiec to poniekąd załatwia sprawę.
Czy ktoś z Was, ma czas, chęć, ochotę objąć taką rangę ? Zwracać uwagę na nazywanie tematów, czy są one w odpowiednim miejscu, bluzganie, chamstwo, merytorykę robić to dość czynnie i w miarę systematycznie ?
Póki co zgodził się Labiel, którego dodałem do grupy Moderatorów. Czy ktoś jeszcze ?
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Kontakt:
<hmm> weź wyedytuj np mój post to zobaczysz co i jak ja sie tak przynajmniej uczyłem.
test
Dlaczego zmienasz moje posty ??
A dlaczego nie
Frano <lol>
test
Dlaczego zmienasz moje posty ??
A dlaczego nie
Frano <lol>
Ostatnio zmieniony 09 paź 2008, 18:57 przez Kokolino, łącznie zmieniany 3 razy.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Kontakt:
Tak uważam gdyż Solskier należy do userów którzy dość dużo zgłaszją błędnych postów.Doc pisze:No to kolejne pytanie ( Solskier nie traktuje tego personalnie )
Czy jeszcze potrzebny jest moderator, czy na tą chwilę wystarczająco silna to juz grupa ?
Odpowiedzcie, Wasz głos tu jest najważniejszy. Ja się dostosuję.
W chwili obecnej to na 10 zgłoszonych 7 jest Solskiera.