[B3 1,8S] Srebna strzała- Come Back :)
-
- Forum Audi 80
Założyłem do Audiczki nowe kółka - fabryczne speedline 7/15 na to oponki 195/50. Z plusów to moim zdaniem wygląd , prowadzenie, z minusów to tylko dziura pomiędzy nadkolem a kołem . Z dalszych planów to w tym sezonie już tylko kosmetyka - usunjąć znaczki z tylnej klapy (zostaje tylko OOOO na środku) , grill bez znaczka, pomalować progi pod kolor nadwozia. W przyszłym roku musi zagościć gleba, plus ewentualnie BRA ale to tylko na lato.
Co do felg - 16ki wyglądają super, ale ja w przyszłości chciałbym mieć szersze 15stki , 7 cali szału nie robi, ideałem byłoby 8przód i 9 tył. Dalej niespełnione marzenie to BBS RS
Co do spoilera - ile osób tyle opinii , zdemontować go nie mogę bo musiałbym zaspawać dziury po śrubach na których jest on mocowany, ostatnio usunąłem znaczki z klapy i wygląda teraz zupełnie inaczej ze spoilerem. Mnie się on podoba .
Co do spoilera - ile osób tyle opinii , zdemontować go nie mogę bo musiałbym zaspawać dziury po śrubach na których jest on mocowany, ostatnio usunąłem znaczki z klapy i wygląda teraz zupełnie inaczej ze spoilerem. Mnie się on podoba .